Kaip pašalinti informaciją apie save iš „Google“ paieškos. Skelbiamas naujas paprastas būdas  (1)

Dabar tai galite padaryti tiesiogiai „Paieškoje“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Google“ suteikė vartotojams galimybę lengviau valdyti savo asmeninę informaciją, atvaizduojamą paieškos rezultatuose. Praėjusį rudenį paieškos milžinas pristatė įrankį „Rezultatai apie jus“, leidžiantį stebėti ir prašyti pašalinti jūsų asmeninius duomenis, kurie rodomi paieškos rezultatuose. Dabar tai galite padaryti tiesiogiai „Paieškoje“.

Kaip praneša „TechCrunch“, „Google“ pridėjo naują skydelį, kuriame naudotojams rodoma, kokia informacija apie juos yra paieškos rezultatuose, ir netgi įspėja vartotojus, kai jų kontaktai nutekinami internete.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai. Aukščiausios klasės lazeriniai DLP vaizdo projektoriai (Video, „JMGO N1 Ultra 4K“, „JMGO N1 Pro 1080P“, „JMGO N1 1080P“)
5371

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-03-11!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

Net trys modeliai skirtingiems poreikiams

Išsamiau

Svarbu atkreipti dėmesį, kad ištrynus tokia informacija dings tik iš Google paieškos rezultatų, bet liks pasiekiama kitose interneto vietose. Jei reikia pašalinti duomenis iš konkrečios svetainės, turėtumėte tiesiogiai susisiekti su jos savininkais.

Norėdami naudoti asmeninės informacijos pašalinimo įrankius, vartotojai turi prisijungti prie savo „Google“ paskyros, tada spustelėti savo profilio nuotrauką ir pasirinkti „Rezultatai apie jus“, po to jie galės pasiekti valdymo skydelį.

 

Jei paieškos rezultatuose randama nepageidaujama asmeninė informacija, pvz., el. pašto adresai ar telefono numeriai, spustelėję trijų taškų meniu vartotojai gali naudoti parinktį „Pašalinti rezultatą“.

Iš pradžių įrankis buvo pasiekiamas JAV vartotojams tik anglų kalba, tačiau „Google“ dirbo, kad jis veiktų kitose šalyse ir kitomis kalbomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(4)
(28)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: