Atėjo sunkūs laikai. Tai buvo paskutinis toks įvykis Rusijoje  ()

Aleksejus Navalnas buvo palaidotas 2024 m. kovo 1 d.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos lyderis Aleksejus Navalnas buvo palaidotas Maskvoje 2024 metų kovo 1 dieną Borisovo kapinėse. Atsisveikinti su politiku atėjo daug žmonių.

Kaip teigia „Bild“ apžvalgininkas Julianas Riopcke, Aleksejaus Navalno laidotuvės gali būti paskutinis mitingas Rusijoje.

„Tūkstančiai žmonių nepaisė V. Putino režimo grasinimų ir galimų areštų, norėdami atsisveikinti su paskutiniu diktatoriaus liberaliu priešininku. Vien būdami šalia bažnyčios ir kapinių jie rizikuoja savo darbu, laisve ir galbūt net gyvybe... Aleksejaus Navalno laidotuvės gali tapti paskutine jų galimybė viešai pademonstruoti, kad yra ir kita Rusija ir kad ne visi Maskvoje kapituliavo prieš diktatorių V. Putiną“, – rašė žurnalistas.

[Vokietija+Kuponas!] Net 350€ pigiau nei Lietuvoje – „tai geriausia, ką už tokią kainą ši beprotiškai populiari kompanija gali pasiūlyti“ (Video, „Creality Ender-3 S1 Pro“)
4509 1

Nerealiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvas

Išsamiau

Jis pridūrė, kad prasidėjus karui Ukrainoje Rusijoje smarkiai sustiprėjo vidinės represijos ir prasidėjo demonstracijų draudimai.

 

„Net ir pati atsargiausia kritika, net ir pasakyta privačiai, yra persekiojama ir griežtai režimo baudžiama. Štai kodėl šiandien buvo bene paskutinis masinis mitingas prieš V. Putino režimą, kurio neužgniaužė slaptosios tarnybos, spec. pajėgos ir banditai“, – apibendrino stebėtojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()