Gali būti 1989 m. įvykiai. Sukilimas Rusijoje. Į Maskvą skubiai lekia FSB ir VRM generolai  ()

Kremlius baiminosi, kad nepasikartotų scenarijus, įvykęs 1989 metais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-02 Gali būti 1989 m. įvykiai. Sukilimas Rusijoje. Į Maskvą skubiai lekia FSB ir VRM generolai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Opozicijos lyderio Aleksejaus Navalno mirusio kolonijoje laidotuvės sukėlė Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino baimę dėl galimo sukilimo.

Kaip rašo „The Moscow Times“, remdamasis šaltiniais Rusijos vyriausybėje, Kremlius surengė keletą susitikimų su FSB ir Vidaus reikalų ministerijos generolais, jiems buvo pavesta užkirsti kelią rusų protestams, galintiems kilti per Rusijos opozicijos lyderio laidotuves.

Pašnekovai Navalno laidotuves pavadino „testu Rusijos valdžiai nepalankiausiomis sąlygomis ir pažymėjo, kad šis įvykis sukėlė neramumus Kremliuje, nepaisant Putino bandymų pademonstruoti išorinį pasitikėjimą. Generolų buvo pareikalauta atlikti „operaciją“, skirtą „apsaugoti konstitucinę tvarką“.

 

Įgyvendinant ją buvo įtrauktos ne tik žvalgybos tarnybos, bet ir valstybinė propaganda, kuriai buvo pavesta kaip įmanoma labiau užpildyti eterį Putino pažadais dėl „trilijonų dolerių investicijų“.

Kremlius baiminosi, kad nepasikartotų scenarijus, įvykęs 1989 metais SSRS atsisveikinant su sovietų disidentu Andrejumi Sacharovu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(132)
(7)
(125)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: