„Apple“ išjungs „iPhone“, o „Google“ išjungs „Android“. Kas nutiko  ()

Jei „karinis konfliktas pereis į kitą etapą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valstybės Dūmos informacinės politikos komiteto pirmininko pavaduotojas Antonas Gorelkinas paragino rusus pasiruošti savo „iPhone“ telefonų išjungimui karo su Vakarų šalimis atveju. Tai jis sakė interviu kanalui „Telega Reality“ metu.

A. Gorelkino teigimu, „Apple“ gali išjungti visus „iPhone“, o „Google“ – visus „Android“ išmaniuosius telefonus, jei „karinis konfliktas pereis į kitą etapą“.

„Jei karinis konfliktas persikeltų į visiškai kitą etapą, statymai bus padidinti iki ribos. Kalbu apie tai, ką kai kurie ekspertai vadina Trečiuoju pasauliniu karu. Tada visiškai pripažįstu, kad „Apple“ išjungs visus „iPhone“ Rusijos Federacijoje, o „Google“ išjungs „Android“ telefonus, kuriuose nėra „flash“, – sakė pavaduotojas.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („ZZUOM“)
3679

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Neseniai Vladimiras Putinas perspėjo Vakarus, kad tiesioginis Rusijos ir JAV vadovaujamo NATO karinio aljanso konfliktas reikš, kad planeta yra per žingsnį nuo trečiojo pasaulinio karo. Jis pridūrė, kad vargu ar kas nors nori tokio scenarijaus.

 

Praėjusį mėnesį Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas sakė neatmetantis galimybės ateityje siųsti sausumos karius į Ukrainą, daugelis Vakarų šalių nuo to atsiriboja, o kitos, ypač Rytų Europoje, išreiškė paramą.

Atsakydamas į „Reuters“ klausimą apie E. Macrono pastabas ir Rusijos bei NATO konflikto riziką ir tikimybę, V. Putinas sakė: „šiuolaikiniame pasaulyje viskas įmanoma“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(6)
(77)

Komentarai ()