[ŽT] Yra žuvusių ir sužeistų. Katastrofa prie Kaliningrado. Kas nutiko  ()

Incidentas Baltijos jūroje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaliningrado srityje buvęs Rusijos traleris „Kapitan Lobanov“ dėl neaiškios priežasties užsidegė ir nuskendo. Dėl incidento vienas laive buvęs žmogus žuvo, dar du dingo be žinios, praneša Rusijos žiniasklaida. 

Nelaimingą atsitikimą, įvykusį Baltijos jūroje netoli Pionersko miesto, komentavo Kaliningrado srities valdžios spaudos tarnybos vadovas Dmitrijus Lyskovas. Pasak jo, laivas užsidegė „dėl avarinės situacijos“, tačiau Rusijos pareigūnas detalių nepateikė. Rusai kol kas ukrainiečių nekaltina: gali būti, kad tai tik eilinis rusų aplaidumas, nesusijęs su karo veiksmais Ukrainoje. 

Dėl gaisro laive buvo sužeisti keli žmonės, vienas žuvo, dar du laikomi dingusiais be žinios. Reiktų paminėti, kad tai ne pirmas incidentas su šiuo Rusijos laivu: prieš 3 metus nuleidžiant į vandenį „Kapitan Lobanov“ apvirto ant šono ir iš dalies nuskendo. Po to laivas buvo suremontuotas ir kurį laiką dar buvo eksploatuojamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(1)
(28)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: