„Aš – daugiavaikė mama.“ Netikėtas pareiškimas. Kas nutiko Simonian (Video)  ()

Simonian nervinasi.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sulaukusi įtarimų iš SBU dėl raginimų nužudyti Ukrainos vaikus, Rusijos propagandistė Margarita Simonian pradėjo apeliuoti į tai, kad ji pati yra „motina“.

Kremliaus režimo šalininkė mano, kad šis faktas jos atveju yra „lengvinanti aplinkybė“.

Pasak Simonian, galimas jos likvidavimas gali sukelti pasaulio bendruomenės užuojautą, nes ji yra „daugiavaikė mama“, ir kaip tik tam, kad taip nenutiktų, Ukrainos specialioji tarnyba neva bando ją diskredituoti savo kaltinimais.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5483 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

„Jie iš anksto kuria pasiteisinimus, jei vis tik mane nužudys... Atrodo, kažkaip nesimpatiška nužudyti daugiavaikę motiną. O jei jai prikabinti raginimus nužudyti vaikus, atrodo gražiau“, – savo socialiniuose tinkluose rašė ji, aiškiai bandydama šia manipuliacija sukelti bent šiek tiek užuojautos savo asmeniui.

Simonian taip pat mano, kad tokiu būdu Ukraina jai uždaro kelią į civilizuotas šalis, į kurias ji neva ir nesiruošė, nes „labai myli“ savo gimtąją Krasnodaro sritį.

Tuo pat metu pati propagandistė, kviesdama tarp eilučių parodyti „žmogiškumą“, pati akivaizdžiai nepasirengusi jokiai atjautai kitiems žmonėms.

Neseniai ji palaikė Rusijos saugumo pajėgų kankinimus ir represijas prieš žmones, kuriuos Rusijos valdžia apkaltino tam tikrais nusikaltimais.

 

Kaip pavyzdį Simonian paminėjo atvejį, kai vienam iš įtariamųjų buvo nupjauta ausis.

„Labai tikimės, kad tam vaikinui, kuris nupjovė tą ausį, nieko už tai nebus... Patikėkite, didžioji dauguma mūsų bendrapiliečių turi dėl ko liūdėti... Ar suprantat? Čia ne Norvegija“, – sakė propagandistė.

Primename, kad SBU tyrėjai Simonian pareiškė apie įtarimus pagal keturis Ukrainos baudžiamojo kodekso straipsnius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(15)
(34)

Komentarai ()