[ŽT] Scholzas sučiuptas meluojantis. „Bild“ meta kaltinimus  ()

Lėšų suma yra bent 23 % mažesnė.


O. Scholzas
O. Scholzas
© President.gov.ua, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Olaf_Scholz_Volodymyr_Zelenskyy_2022-02-14_63.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Preliminariais skaičiavimais, iš Vokietijos Ukrainai pervestos karinės pagalbos lėšų suma yra bent 23 % mažesnė nei Vokietijos vyriausybės pažadėta 28 mlrd. eurų. Apie tai praneša „Bild“.

Pažymima, kad apie 2,6 milijardo eurų iš tų, kuriuos Vokietijos valdžia pažadėjo Ukrainai, atiteks kitoms šalims ir Bundesvero perginklavimui. Taip pat iš ES fondų Vokietijai galėtų būti grąžinta 3,4 mlrd. eurų. Taigi reali karinė pagalba Ukrainai siekia 21,7 milijardo eurų, o tai yra 23 % mažiau nei paskelbė Vokietijos valdžia.

[Vokietija] Beprotiškos kainos siurblys! Laidinis, 650W, 14kPa, HEPA filtras ir kt. Paskutiniai vienetai („ENCHEN V1“)
1348

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikių savybių

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tuo pačiu metu, opozicinės partijos CDU/CSU Bundestago nario Ingo Gädechenso skaičiavimais, iš tikrųjų į Ukrainą atkeliavo tik 10,2 mlrd. eurų.

 

„Iš kanclerio kalbos susidaro įspūdis, kad Vokietija jau suteikė Ukrainai 28 milijardų eurų karinę paramą. Tiesą sakant, mes dar nepaskirstėme nė pusės šios sumos. Tai rodo, jog kancleriui pirmiausia rūpi savo autoriteto didinimas ir, deja, jis per mažai galvoja apie Ukrainą“, – sakė Ingo Gädechensas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(3)
(15)

Komentarai ()