Elonui Muskui – baudžiamoji byla  ()

Milijardierius „pradėjo dezinformacijos kampaniją“.


E. Muskas
E. Muskas
© Heisenberg Media, CC BY 2.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Elon_Musk_-_The_Summit_2013.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Brazilijos Aukščiausiojo Teismo teisėjas Alexandre'as de Moraesas pradėjo tyrimą dėl milijardieriaus Elono Musko „trukdymo teisingumui“ fakto.

Tai praneša „Bloomberg“.

Teismo paskelbtame dokumente A. Moraesas teigė, kad milijardierius „pradėjo dezinformacijos kampaniją“ ir kad X, anksčiau žinomas kaip „Twitter“, piktnaudžiauja savo ekonomine galia siekdamas „neteisėtai paveikti viešąją nuomonę“.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jau 3 mano žvejai draugai užsisakė šį įrenginį, pamatę ką sugeba maniškis, ir toliau jį rekomenduoju visiems“
8208

Nuostabi kaina

Vokietijos sandėlis, labai retas atvejis

Itin ribotas kiekis

Puikus daiktas, labai perkamas

Išsamiau

E. Muskas taip pat buvo įtrauktas į kriminalinį tyrimą, kuris tiria vadinamosios „skaitmeninės policijos“ antidemokratinius veiksmus.

Teismas taip reagavo po to, kai E. Muskas pasakė, kad nepaisys teismo įsakymų ir panaikins kai kurių X paskyrų apribojimus Brazilijoje.

 

Milijardierius kreipėsi į A. Moraesą keliais savo socialinio tinklo įrašais, kaltindamas teisėją Konstitucijos išdavyste ir ragindamas jam surengti apkaltą.

Neaišku, kokias paskyras A. Muskas turėjo omenyje sakydamas, kad nevykdys teismo sprendimo. Sekmadienio vakarą, balandžio 7 d., nemažai paskyrų, susijusių su Brazilijos dešiniųjų pažiūrų verslininkais ir buvusiais politikais, buvo užblokuotos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(2)
(18)

Komentarai ()