„Nuo 8 iki 12 dienų.“ Kur atostogaus rusai. Soc. tinklai leipsta juokais (Video, foto)  ()

Rusija artimiausiu metu ruošiasi siųsti savo piliečius atostogauti į vieną skurdžiausių pasaulio šalių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsižvelgdama į sankcijas ir apribojimus Europos turizmui, Rusijos valdžia sukūrė alternatyvą savo piliečiams: specialias vasaros keliones į KLDR 8 ir 12 dienų. Apie tai žurnalistams pranešė vienas iš vietos valdininkų.

Rusija artimiausiu metu ruošiasi siųsti savo piliečius atostogauti į vieną skurdžiausių pasaulio šalių. Prieš tai paplūdimio atostogos KLDR rusams buvo organizuojamos tik Rasono laisvojoje ekonominėje zonoje. Tačiau dabar turistinė zona plečiasi su galimybe aplankyti sostinę Pchenjaną ir Masikren slidinėjimo kurortą.

Miesto žvėriukas! Modernus dizainas, ultra lengvas, smagiai valdomas, galingas ir greitas. Išbandėme neregėtą el. dviratį (Video, Foto, „Engwe P20“ apžvalga)
8317 4

„Engwe P20“ - ką tik pristatytas el. dviratis. Toks, kokio šis gamintojas dar niekada nėra pristatęs. Modernaus dizaino, ultra lengvas, galingas, greitas, ypatingai smagiai valdomas, kompaktiškai sulankstomas, puikūs techniniai sprendimai. Ar viskas taip tobula? Na, šis dviratis skirtas tikrai ne kiekvienam.

Išsamiau

Pavasarinių kelionių kaina yra 800 USD, į ją įeina kelionės lėktuvu iš Vladivostoko į Pchenjaną ir atgal.

Ši žinia sukėlė ironišką reakciją socialiniuose tinkluose, kur pastebėta, kad Šiaurės Korėja garsėja savo skurdu ir žemu aptarnavimo bei pramogų lygiu, o Rusijos turistai šioje šalyje gali susidurti su  netikėtumais.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(121)
(3)
(118)

Komentarai ()