„Baigsite kaip Vietname.“ Zacharova skelbia „hibridinį karą“  (2)

Šį kartą ji pradėjo kalbėti apie „hibridinį karą prieš Rusiją“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-23 „Baigsite kaip Vietname.“ Zacharova skelbia „hibridinį karą“  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Marija Zacharova absurdiškai pakomentavo JAV Atstovų Rūmų priimto pagalbos Ukrainai paketo faktą. Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė sakė, kad amerikiečiai vykdo „hibridinį karą prieš Rusiją“. Ji taip pat sakė, kad tai baigsis „JAV žeminančiu fiasko, kaip nutiko Vietname ir Afganistane“.

Pagalbos Ukrainai paketą šeštadienį priėmė JAV Atstovų Rūmai. Pagal priimtą aktą numatyta beveik 61 mlrd. dolerių suma padėti Volodymyro Zelenskio valdomai šaliai kovoje su Rusija. Iš šios sumos maždaug 23 mlrd. dolerių bus panaudota amerikietiškų ginklų, atsargų ir įrenginių papildymui.

Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė tokį amerikiečių sprendimą absurdiškai pakomentavo. Marija Zacharova, kuri skandalingais pareiškimais garsėjo nuo pat Vladimiro Putino karių invazijos į Ukrainą pradžios, šį kartą pradėjo kalbėti apie „hibridinį karą prieš Rusiją“.

„Vis gilesnis Vašingtono pasinėrimas į hibridinį karą su Rusija baigsis tuo pačiu garsiu ir žeminančiu JAV fiasko, kaip nutiko Vietname ir Afganistane“, – sakė M. Zacharova, rašo CNBC.

Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė taip pat pranešė, kad „specialiosios karinės operacijos (taip Rusijos propaganda vadina karą Ukrainoje – red. pastaba) tikslai bus visiškai pasiekti“. „Karštligiški bandymai išgelbėti neonacinį Volodymyro Zelenskio režimą yra pasmerkti nesėkmei“, – sakė ji.

 

„Aišku viena: JAV valdantysis elitas yra pasirengęs Kyjivo režimą pumpuoti ginklais, kad jis galėtų kovoti iki paskutinio ukrainiečio, be kita ko, tęsiant teroristinius išpuolius prieš civilinius taikinius Rusijos teritorijoje, sabotažo išpuolius ir žurnalistų žudynes“, – apibendrino M. Zacharova.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(45)
(-42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)