Tragiškos naujienos rusams. „Bus dar 7“ (Video)  ()

„...kas suteiks didesnę apsaugą nuo Rusijos teroro“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šios dienos skirtos mūsų tarptautiniam darbui – gauti rezultatams, kurių Ukrainai reikia gegužės ir birželio mėnesiais.

Tai vakaro kalboje pareiškė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

„Ruošiame dar septynis naujus mūsų valstybės saugumo dokumentus – dvišales saugumo sutartis. Konkrečiai kalbant apie saugumo susitarimą su JAV... Ginklai, finansai, politinė sąveika – šiandien dirbau su komanda prie konkrečių šių dokumentų detalių, o kai kuriems iš jų jau paruoštas preliminarus sutarčių tekstas“, – sakė jis. 

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams (Video)
2241 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Paskutiniai vienetai

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Šalies vadovo teigimu, kiekviena iš šių sutarčių Ukrainai padės šiemet ir ateinančiais metais – tai saugumo architektūra laikotarpiui iki įstojimo į NATO.

„Sutarčių projektus pildome dėl didesnių galimybių Ukrainai ir mūsų bendram su partneriais saugumui. Akivaizdu, kad ypatingas prioritetas teikiamas viskam, kas suteiks didesnę apsaugą nuo Rusijos teroro“, – pridūrė jis.

Volodymyras Zelenskis pažymėjo, kad, kaip ir kiekviename ankstesniame integracijos į Europos Sąjungą etape, daug kas priklauso nuo šalies veiklos. Ukraina jau įvykdė savo įsipareigojimų dalį, jog šį birželį iš tikrųjų galėtų pradėti stojimo derybas.

 

„Dirbame taip, kad nebūtų delsimų ar nesusipratimų iš Europos Sąjungos pusės. Visos detalės, visi žingsniai, visi komunikacijos aspektai – ruošiamės kartu su savo tarptautinių darbuotojų komanda. Ir dėkoju visiems, kurie padeda. Šiais metais privalome išlaikyti susidariusią situaciją ir siekti naujų tikslų kiekvienoje iš strateginių krypčių. Europos Sąjunga, tikroji derybų pradžia, mūsų suartėjimas yra viena iš šių krypčių“, – pabrėžė prezidentas.

Šalies vadovas pabrėžė, kad Pasaulio taikos viršūnių susitikimas, pirmasis toks viršūnių susitikimas, gali pradėti tikrą judėjimą teisingos taikos link. 

 

„Šiandien susitarėme dėl paskutinių štrichų, taip pat kuo aktyviau dirbame, kad viršūnių susitikime dalyvautų kuo daugiau lyderių ir šalių. Tai yra esminis dalykas. Pasaulis gali sustabdyti bet kurį agresorių. Jei veiksime vieningai ir vadovaudamiesi daugumos taisyklėmis, jokia agresija neatlaikys tikro pasaulinio spaudimo. Ir mes visi kartu turime priversti Rusiją sudaryti taiką. Artimiausiomis savaitėmis bus daug neviešo darbo, ypač su partneriais, kad aukščiausiojo lygio susitikimas būtų tikrai pilnavertis“, – reziumavo Volodymyras Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(1)
(56)

Komentarai ()