Vėl grūmoja. „Ir toliau žudysim“  ()

Medvedevas kažkodėl nusprendė, kad sprendimai, priimti po Taikos viršūnių susitikimo, kažkaip padės Rusijos Federacijai greitai sugrąžinti „savo protėvių teritorijas“.



© CBC TV Azerbaijan (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=k5CRr1UkJq8

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabartinis Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas pareiškė, kad iš Pasaulio Taikos viršūnių susitikimo Šveicarijoje Kremlius gaus trigubą naudą.

Buvęs Rusijos Federacijos prezidentas „Telegram“ aprašė savo svajones, patikslindamas, koks bus Rusijos interesas. Kaip žinoma, Rusija nebuvo pakviesta dalyvauti birželio mėnesio susitikime, į kurias Ukraina pakvietė 160 delegacijų. Medvedevas sakė, kad susitikimas Bürgenstocke taps katastrofa:

„Ji bus dar vienas vadinamojo idioto Zelenskio taikos plano žlugimo įrodymas. Tuo pat metu būtų pageidautina, kad Banderos bastardas apsilankytų asmeniškai ir dar kartą patvirtintų savo intelektualinį bevertiškumą.“

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4247 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Pareigūnas taip pat prognozavo, kad Taikos viršūnių susitikimas įrodys Vakarų „impotenciją“ baigiant karą Ukrainoje. Medvedevas tai pavadino antruoju „pliusu“ Rusijos laimėjimų ižde.

Politikas baigė savo įsižeidusį rečitatyvą su viltimi, kad Rusija galės ir toliau žudyti ukrainiečius.

„Trečia, tai (taikos konferencija – UNIAN) leis mūsų ginkluotosioms pajėgoms ir toliau valyti Mažosios Rusijos teritoriją nuo neonacių, nesižvalgant į kažkieno niekšiškas „taikos iniciatyvas“, – sakė Medvedevas.

 

Jis pavadino Šveicariją „sūrių ir laikrodžių“ šalimi ir padėkojo valstybei už galimybę toliau siautėti Ukrainoje. Medvedevas kažkodėl nusprendė, kad sprendimai, priimti po Taikos viršūnių susitikimo, kažkaip padės Rusijos Federacijai greitai sugrąžinti „savo protėvių teritorijas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(36)
(-31)

Komentarai ()