[ŽT] „Jiems sumokėjo.“ Tikra Rusijos gėda. Kas nutiko  ()

Rusams gėda, kad niekas nebeina prie Kremliaus vadovo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija perka „pasaulio lyderius“, kad jie parade stovėtų šalia V. Putino ir jis nebūtų vienas.

Kanalo „Ateo“ paskelbtomis žiniomis, tokie Rusijos diktatoriaus veiksmai yra tikra Rusijos gėda ir 1941–1945 metais kovojusių ir žuvusiųjų atminimo įžeidimas. Tačiau šiuo atveju, kaip pažymi šaltinis, kalbama konkrečiai apie pirkimą.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 29€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
3999 5

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Pavyzdžiui, dabar į Rusiją dalyvauti parade vyksta keli prezidentai: vienas Laoso, antrasis Bisau Gvinėjos vadovas. Ir jei T. Sisoulithas vadovauja Laosui jau ketvirtus metus iš eilės ir iki šiol nepareiškė noro dalyvauti parade Maskvoje gegužės 9 d., tai S. Embalo, Bisau Gvinėjos vadovas jau penkeri metai ir taip pat niekada anksčiau neišreiškė noro aplankyti Rusijos Federacijos sostinę ir pamatyti ten vykstantį paradą, netgi mažai tikėtina, kad apie tai žinojo.

 

Be to, Antrojo pasaulinio karo metu nei Laosas, nei Bisau Gvinėja iš viso neegzistavo, nes Laosas buvo sukurtas 1949 m., o Bisau Gvinėja – 1973 m. Remdamasis tuo, šaltinis pažymėjo, kad labai akivaizdu, kad U. S. Embalo ir T. Sisoulithas atvyks į Maskvą už pinigus ir tik pagal asmeninę V. Putino užgaidą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(3)
(41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()