[ŽT] „Tiesioginiame eteryje...“ Kremliuje atidengta ugnis. Kas dedasi (Video)  ()

Tiesiogiai žiūrovai galėjo stebėti, kaip po Rusijos prezidento kalbos Kremliaus krantinėje kariškiai pradėjo šaudyti iš pabūklų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 7 dieną Rusijoje įvyko prezidento „inauguracija“. Vladimiras Putinas juo tapo penktą kartą, tačiau įvykis neapsiėjo be incidentų.

Po Vladimiro Putino kalbos kariškiai Kremliaus krantinėje pradėjo šaudyti iš patrankų. Tai vyko minutę skambant orkestro muzikai, tačiau akivaizdu, kad artileristai neapskaičiavo savo ginklų galios ir padarė žalos gamtai.

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4781 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Priešais patrankas stovėjo eilė medžių, kurie buvo apgadinti dėl rusų veiksmų. Nuo sviedinių smūgių pradėjo kristi šakos ir visa tai buvo rodoma tiesioginėse transliacijose visame pasaulyje.

 

Kremlius nekomentavo incidento dėl gamtos „naikinimo“ miesto centre.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(16)
(-3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()