Gali būti ir dar blogiau. Tai tikras spjūvis Putinui  ()

Kai kurių šalių atstovai tai daro ne savo noru.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antradienį, gegužės 7 d., įvyko Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino inauguracijaDaugybė šalių spjovė į šį renginį ir savo atstovų nesiuntė. Tai patvirtina faktą, kad vadinamojo Kremliaus vadovo pozicijos pasaulyje yra labai silpnos.

Ateityje Rusijai gali būti dar blogiau, o tai reikš V. Putino pralaimėjimą pasaulyje. Tai pažymėjo politikos mokslų kandidatas, tarptautinis ekspertas Stanislavas Želichovskis.

Stanislavas Želichovskis pažymėjo, kad anksčiau, prieš 10 – 15 metų, į tokius renginius pas V. Putiną atvykdavo daug daugiau Vakarų šalių atstovų, prezidentų ir premjerų. Dabar vaizdas visai kitoks. Tai įrodo, kad Kremliaus diktatorius ir Rusija apskritai vis labiau izoliuojami.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 29€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
3963 5

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Tarptautinis ekspertas išsakė mintį, kad kai kurių šalių atstovai, kurie vis dėlto dalyvauja tokiuose renginiuose Rusijoje, tai daro ne savo noru. Gali būti, kad Kremlius sukūrė jiems neigiamas aplinkybes, kurios gali priversti juos palaikyti ryšius su šalimi agresore. Tam tikros valstybės iš tiesų pripažįsta V. Putiną teisėtu prezidentu.

Tačiau padėtis Rusijoje gali pasikeisti į blogąją pusę, jei Rusija nenutrauks savo agresyvių veiksmų Ukrainos ir kitų šalių atžvilgiu. V. Putinas tęs savo politiką, kol galiausiai tarptautinėje arenoje patirs pralaimėjimą. Pasaulis vis geriau supranta, kokia iš tiesų yra Rusija ir Putino režimas.

 

Putino pozicijos silpnos. Manau, kad ateityje jos bus dar silpnesnės, jei jis nenorės eiti į kompromisus, keisti politikos, kurią Rusija pastaruosius metus vykdė ir viduje, ir išorėje“, – įsitikinęs politikos mokslų kandidatas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(2)
(17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: