Sklando gandai. Jis grįžta į Rusiją. Prasidės beprotiški įvykiai (Video)  (1)

Propagandistai apie galimą Surovikino grįžimą į Rusijos Federaciją rašė praėjusią savaitę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos generolas Sergejus Surovikinas, pašalintas iš Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų vado posto po nesėkmingo „Wagner“ vadovo Jevgenijaus Prigožino maišto pernai, panašu, kad grįžta į Rusiją iš „afrikiečių tremties“. Bent jau Z kanalai apie tai aktyviai rašo, praneša „Telegram“ kanalas „Ostorožno, novosti“.

Jie publikuoja vaizdo įrašą, kaip „generolas Armagedonas“ skrenda lėktuvu.

Propagandistai apie galimą Surovikino grįžimą į Rusijos Federaciją rašė praėjusią savaitę. Jie pranešė, kad tremtyje esančiam generolui parengtos naujos pareigos, tačiau nepatikslino, kokios. Gandus pakurstė naujausios Surovikino, kuris po minėto maišto viešoje erdvėje nesirodė, nuotraukos.

Dabar Z kanalai praneša, kad po užvakar įvykusios Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino „inauguracijos“ Surovikinas gali būti paskirtas į Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininko pareigas, kur pakeis Valerijų Gerasimovą.

 

Savo ruožtu Tulos srities gubernatorius Aleksejus Diuminas, kaip manoma, bus paskirtas į Rusijos Federacijos gynybos ministro postą, kurį šiuo metu eina Sergejus Šoigu.

Manoma, kad Diuminas buvo vienas iš derybų su Prigožinu organizatorių „vagneriečių“ kampanijos prieš Maskvą metu.

Pasak Z karo korespondento Romanovo, Surovikino ir Diumino kandidatūros bus svarstomos iki gegužės 15 d. Tada Rusijos Federacija planuoja paskelbti naują mobilizacijos bangą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(124)
(-105)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)