Viskas labai labai blogai. „Tenka raudonuoti.“ Įvykiai tiesiog pribloškia  ()

Labai džiaugėsi galėdami naudotis rusiškais naikintuvais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-09 Viskas labai labai blogai. „Tenka raudonuoti.“ Įvykiai tiesiog pribloškia  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu pateko į didelę bėdą. Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas jam turi rimtų pretenzijų dėl Afrikos. 

Tai pranešė Rusijos „Telegram“ kanalas „VČK-OGPU“, kuris galimai yra susijęs su Rusijos saugumo tarnybomis. „Viena skaudžiausių nesėkmių valstybei yra Sergejaus Šoigu projektas „Afrikos korpusas“, – teigiama šaltinyje.  

[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
2411 6

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Anot jo, S. Šoigu buvo pavesta stiprinti Rusijos karinį buvimą Afrikoje Rusijos privačių karinių kompanijų sąskaita. Jam nepavyko su tuo susidoroti.

„Korpusas, kurio nekantriai laukė daugelis vietos lyderių, iš tikrųjų egzistavo tik popieriujeo jam įgyvendinti skirti milžiniški biudžetai nukeliavo į „Novatek“ vadovo Genadijaus Timčenkos ir su juo susijusių Gynybos ministerijos funkcionierių kišenes“, – teigiama rusiškame „Telegram“ kanale.

Šaltinis taip pat rašo, kad nemažai diktatorių Afrikoje labai džiaugėsi galėdami naudotis rusų naikintuvais. Tačiau bandydami tai įteisinti oficialiai, jie įklimpo į biurokratines pinkles. 

 

Dėl „Afrikos korpuso“ turėjo tiesiogiai „raudonuoti“ aukščiausioji valdžia, nes kontingentas buvo pažadėtas, o jo iš tikrųjų neatsirado. Timčenka ir visokie Rusijos Federacijos gynybos ministerijos vadybininkai, norėdami lengvai pasipelnyti, vos neprarado šaliai svarbaus regiono, kartu susilpnindami anksčiau įgytas pozicijas“, – pranešė rusiškas šaltinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(1)
(56)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: