[ŽT] Įvyko kažkas tragiško. Atskrido „juodoji gulbė“  ()

Baltarusijos diktatorius dingo iš informacinio lauko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aleksandras Lukašenka atvyko į Maskvą dalyvauti gegužės 9 d. parade. Išvakarėse įvyko Eurazijos ekonominės sąjungos aukščiausiojo lygio susitikimas. Vyko oficialus susitikimas, neformalus bendravimas,  po to buvo patiekta vakarienė.

„Telegram“ kanalas, artimas Lukašenkai, nufotografavo gausias vaišes ir meniu. 

Desertui Baltarusijos prezidentui buvo patiekta „Pavlova“. Tai bezė su plakta grietinėle ir šviežiais vaisiais, pavadinta didžiosios rusų balerinos garbei. Ana Pavlova buvo pirmoji miniatiūros „Mirštanti gulbė“ atlikėja.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 29€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
4099 5

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Reiktų prisiminti, kad Sovietų sąjungoje visi žinojo, jog jei per televiziją rodo „Gulbių ežerą“, vadinasi, šalyje įvyko kažkas tragiško. Baletas buvo rodomas mirus sovietų vadovams – Brežnevui, Andropovui ir Černenkai.

 

O be to, prieš metus Lukašenka per paradą Maskvoje susirgo ir negalėjo kartu su Putinu ir kitais Kremliaus svečiais nueiti prie Nežinomo kareivio kapo Aleksandrovo sode. Baltarusijos diktatorius paprašė Rusijos Federacijos valdovo nuvežti jį ten automobiliu, po to iš informacinio lauko Lukašenka dingo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(4)
(24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()