Nepastebimai. Valdžią perima supergalingas klanas. Kas vyksta Kremliuje  ()

Anksčiau svarių įrodymų nebuvo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visą laiką šešėlyje buvusi nepripažinta Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino duktė Jekaterina Tichonova ėmė sparčiai kaupti politinį svorį Kremliuje. Ji vadovauja vienam įtakingiausių Rusijos aukščiausiosios valdžios klanų. 

Apie tai pranešė žinomas Rusijos žmogaus teisių aktyvistas Vladimiras Osečkinas, remdamasis slaptais šaltiniais Rusijos diktatoriaus Federalinėje saugumo tarnyboje (FSO). 

Pasak jo, dabar Kremliuje susiformavo tam tikras Boriso Jelcino „Šeimos“ analogas, o Tichonova šiame klane pradėjo vaidinti labai svarbų vaidmenįDabar ji aktyviai proteguoja, kad naujuoju šalies ministru pirmininku būtų paskirtas Andrejus Belousovas. 

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 29€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
4088 5

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

„Nepaisant FSB pastangų pratęsti Michailo Mišustino įgaliojimus, premjero kėdę gali užimti dabartinis laikinai einantis pirmojo vicepremjero pareigas Andrejus Belousovas, kurio kandidatūrą proteguoja viena įtakingiausių Kremliaus veikėjų, plačiai žinoma kaip „Katerina“. Kremliuje susiformavo nauja  „Šeimos“ versija“, – sakė Rusijos žmogaus teisių aktyvistas.  

Pasak jo, pagrindinis šios grupės rėmėjas yra oligarchas Romanas Abramovičius. 

Šaltinis iš FSO nutekino Osečkinui filmuotą medžiagą iš nuotolinio susitikimo, kurį Tichonova surengė su Belousovu. Filmuotoje medžiagoje nurodytas tik moters vardas – „Katerina“Akivaizdu, kad Rusijos diktatoriaus duktė nepastebimai atėjo į valdžią.

 

Jau seniai sklando nuolatiniai gandai, kad Tichonova ruošiama perimti senstančio Putino postą. Anksčiau rimtų patvirtinimų apie tai nebuvo. Tačiau, atsižvelgiant į naują informaciją, tokia įvykių raida gali tapti visai reali. 

Vladimiras Putinas kruopščiai slepia visą informaciją apie savo dukteris ir kitus šeimos narius. Apie tai, kad Tichonova yra jo dukra, išsiaiškino žiniasklaida. Pats Putinas kol kas to nepatvirtino.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(46)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()