„Jis nudvės.“ Bus interviu ir bus didelė audra  (1)

Dabar gali pažadėti, ko tik panorės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius Vladimiras Osečkinas interviu „YouTube“ kanalui „Vasario rytas“ tvirtina, kad labiausiai Putinas bijo, jog po jo mirties šis režimas žlugs.

V. Osečkinas mano, kad kai Putino neliks, iš karto prasidės jo asmenybės kulto demaskavimas. Kremliaus vadovas bijo apie tai net pagalvoti, nes jau daugiau nei dvidešimt metų primeta rusams savo režimą. 

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Monitorių šviesų juostos, ventiliatoriai, galingi jump starteriai, planšetės ir kt. (Video)
2493 9

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „POPDEER PD-J01“ - 20000mAh, iki 2500A jump starteris

2) „BlitzWolf BW-CML2 Air“ - monitoriaus šviesos juosta

3) „Violent Wind Fan“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

4) „N-One NPad Plus“ - 16+128GB, 10,4 colių 2K ekrano Android 13 planšetė

5) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis kampinis šlifuoklis, be baterijų

6) „Foursun“ - 4in1 jump starteris su oro kompresoriumi

Išsamiau

Rusijos opozicionierius pareiškė, ko labiausiai bijo Putinas: „Įsiminkit šią datą – 2024 m. gegužės 8 diena. Nepraeis nė šešeri metai ir Putinas nudvės, būtent nudvės. Labai greitai po to, kai jis paliks šį pasaulį, prasidės deputinizacija ir asmenybės kulto demaskavimas. Tai pagrindinė Putino baimė. Viskas, ko jis nori iš naujos vyriausybės, tai kad kiekvienas iš ministrų paklusniai prisiektų, jog išsaugos jo palikimą.“ 

 

Mes – diktatoriaus įkaitai. Kartu Vladimiras Osečkinas pažymėjo, kad tie žmonės, kurie dabar, bijodami dėl savo gyvybės, gali pažadėti V. Putinui bet ką, jam mirus tuoj pat jį išduos: „Putiną apgaus: jie pažadės jam, kad jį mylės, prisimins ir gerbs net po jo mirties, o praėjus metams po jo mirties duos interviu ir sakys, kad  buvo tapę diktatoriaus įkaitais.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(2)
(60)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: