[ŽT] „Jie eina va bank.“ Kremlius sviedžia kaltinimus ES lyderiams  ()

Peskovas pakomentavo Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono pareiškimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius sviedžia kaltinimus ES lyderiams. Europos šalių lyderiai didina įtampą dėl „situacijos“ Ukrainoje, nes mato, kad padėtis mūšio lauke jai yra „apimta gynybos žlugimo“, – sako Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas.

Europiečiai eina va bank. Jie mato, kad padėtis sparčiai keičiasi, o ukrainiečiams tai apima visišką gynybos žlugimą, todėl jie patys išaukština šią situaciją“, – pareiškė Peskovas laidai „Moskva.Kreml.Putin“, paprašytas pakomentuoti Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono pareiškimus.

[Vokietija] Net 530€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („LANPWR D5“)
2229 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Prancūzijos prezidentas ne kartą pareiškė apie galimybę siųsti karius į Ukrainą. Jis paaiškino, kad toks scenarijus įmanomas tik tuo atveju, jei to paprašys Ukrainos valdžia. Gegužės 11 dieną E. Macronas pakartojo, kad neatmeta galimybės siųsti prancūzų karius į Ukrainą, kartu išreiškė viltį, kad toks žingsnis nebus reikalingas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(15)
(62)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()