Su tikslu. Ko tikėtis iš Rusijos po namo griūties (Video)  ()

Rusijos režimas surengė namo Belgorode griūtį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putino režimas greičiausiai organizavo namo Belgorode griūtį, siekdamas paveikti tiek savo gyventojus, tiek Vakarus. Žinoma, propagandistai dabar čia ieškos mitinio „ukrainiečių pėdsako“.

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo politologas Olegas Lesnojus, pažymėdamas, kad Rusijos režimas surengė namo Belgorode griūtį dėl kelių priežasčių. 

Greičiausiai tai buvo padaryta siekiant „padrąsinti“ Rusijos gyventojus. Juos reikia skatinti telktis.

„Greičiausiai tai buvo padaryta siekiant „nudžiuginti“ gyventojus po rinkimų. Kažkas panašaus į „pirmyn į Charkivą, nes jie mus apšaudo“. Jei nebus apšaudymo, tada bus įtraukta kokia nors „teroristinė organizacija“. Jie sugalvos kažkokį „ukrainiečių pėdsaką“ – pabrėžė O. Lesnojus.

[Vokietija] Net 530€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („LANPWR D5“)
2206 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kaip pažymėjo O. Lesnojus, kitas V. Putino tikslas yra pateisinti pasauliui, kodėl norima Charkivo srityje sukurti vadinamąją „sanitarinę zoną“. Bet kažkodėl Rusijoje nekalbama, kad Belgorodo problemų nebuvo, kol Rusija nepradėjo plataus masto karo.

„Tai jau įvyko. O dabar propagandistai ten „mes“ visus planuotus veiksmus. Pirmasis – mobilizacija. Jie nori paskatinti žmones kariauti. Tada darys spaudimą Vakarams, kad jie neduotų ginklų Ukrainai. Jie sugalvos „prancūzišką ar amerikietišką“ pėdsaką. Bus pradėta 10 specialiųjų operacijų. Viena išdegs - ir jiems bus gerai“, – pabrėžė O. Lesnojus.

 

Gegužės 12-osios rytą Belgorodo mieste sugriuvo įėjimas į vieną iš daugiaaukščių pastatų. Kas ten tiksliai atsitiko, kol kas neaišku. 

Viena iš galimų priežasčių – sprogimas pastato viduje.    

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(1)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()