Patruševui viskas. Netikėtas naujas posto „šeimininkas“  ()

Tai prilygsta nesėkmės pripažinimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas paskyrė Sergejų Šoigu į naujas pareigas. Jis bus Saugumo tarybos sekretorius vietoj Nikolajaus Patruševo. Tokia informacija Rusijoje buvo paskelbta gegužės 12 dieną. Nikolajus Patruševas nuo 2008 m. gegužės 12 d. ėjo Rusijos Saugumo Tarybos sekretoriaus pareigas, t. y. lygiai 12 metų. 

Kremliaus interneto svetainėje rašoma, kad Vladimiras Putinas pasirašė įsakymus dėl Nikolajaus Patruševo atleidimo iš Rusijos saugumo tarybos sekretoriaus pareigų „ryšium su perėjimu į kitą darbą“ ir Sergejaus Šoigu paskyrimo Rusijos saugumo tarybos sekretoriumi. Prieš tai Vladimiras Putinas atleido Sergejų Šoigu iš Rusijos gynybos ministro pareigų. Pastarąsias pareigas jis ėjo nuo 2012 m. lapkričio 6 d., t. y. 12 metų.

[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
2411 6

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Apie tikėtiną S. Šoigu atsistatydinimą buvo kalbama po to, kai Rusijoje buvo suimtas jo pavaduotojas Timūras Ivanovas. Kremlius įtaria pastarąjį paėmus stambaus masto kyšį, nors tai įprasta Rusijos praktika. 

 

Rusijos opozicijos žurnalistas Igoris Jakovenko yra teigęs, kad Dmitrijus Patruševas kadaise buvo ruošiamas kaip Vladimiro Putino įpėdinis, tačiau dabar jis tiesiog „rūko kamputyje“. Juk geriausias būdas sužlugdyti kieno nors politinę karjerą – įvardyti tą žmogų diktatoriaus įpėdiniu. Kita vertus, Šoigu rusams tapo tam tikru karo simboliu. Taigi jo pakeitimas būtų viešas patvirtinimas, kad karas vyksta ne pagal planą, o tai prilygsta nesėkmės pripažinimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(3)
(51)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: