[ŽT] „Didžiulis diskreditavimas.“ Rusijoje svarbūs pokyčiai. Buvo pokalbis akis į akį  ()

Politologo prognozės išsipildė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-14 [ŽT] „Didžiulis diskreditavimas.“ Rusijoje svarbūs pokyčiai. Buvo pokalbis akis į akį  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politologas Andrejus Piontkovskis pasakė, kad prognozavo Šoigu atleidimą, taip pat įvardijo priežastis, dėl kurių tai įvyko.

„Jūs ir taip ir pasakėte, kad Šoigu bus atleistas“, – priminė Andrejui Piontkovskiui neseniai jo išsakytą prognozę dėl personalo pertvarkymų Rusijos Federacijoje žurnalistas Romanas Cimbaliukas. Politologas ne tik patvirtino šią informaciją, bet ir paaiškino, ką reikštų Rusijos gynybos ministro pašalinimas. 

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! 2in1 multimetras ir termovizorius, pjūklas, elektrinis dviratis, 3in1 mikrofonas vlogeriams ir kt. (Video)
2508 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „TOOLTOP ET12S“ - 2in1 multimetras ir termovizorius

2) „Drillpro AMNVOLT TF1 (Pro)“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

3) „VIOLEWORKS“ - 1200W galios akumuliatorinis pjūklas su 1 arba 2 baterijomis, 2 grandinėmis

4) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis kampinis šlifuoklis, be baterijų

5) „ONESPORT OT18“ - el. dviratis, 250W, išimama 36V 14,4Ah baterija, 26 colių ratai, APP ir kt.

6) „BlitzWolf BW-SX31“ - 3in1 belaidis „Lavalier“ mikrofonas

Išsamiau

Publicistas papasakojo, kodėl iš tikrųjų buvo atleistas Šoigu: „Padariau dvi prielaidas: pasakiau, kad pažiūrėkime į du įvykius. Jeigu šie įvykiai įvyks, tai tokiu būdu jie pabrėžia, kad Putinas pralaimėjo pagrindinį karą ir ruošiasi gelbėti savo kailį. Jei Šoigu bus nušalintas, tai iš esmės todėl, kad neįgyvendino nustatytų tikslų, tai reiškia, kad rengiamasi didžiuliam Rusijos ginkluotųjų pajėgų diskreditavimui.“

Po to Andrejus Piontkovskis priminė dar vieną išsipildžiusią prognozę: „Antra: sakiau, kad Xi Jinpingas, kaip ir 2022 m. lapkritį, pamokys Putiną, kad rimtos branduolinės valstybės vadovui nedera grasinti branduoliniu ginklu. Prisiminkite, kad Xi Jinpingas tada labai įtikinamai kalbėjo G20 susitikime. Mano lūkesčiai, susiję su branduoliniais ginklais, išsipildė net labiau, nei tikėjausi. Greičiausiai Xi Jinpingas su juo kalbėjosi akis į akįŠoigu atsistatydinimas reiškia, kad Putinas atsisako branduolinio šantažo.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(0)
(26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()