„Jokių linijų.“ Branduolinis lagaminas į dvi dalis  (1)

„Lengvai atpažįstamas blefas negali būti laikomas stipriu argumentu.“



© Baku TV | RU (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=E0j7gS22-a0

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekspertas kalba apie artėjančias branduolines pratybas.

Praėjusią savaitę Vladimiras Putinas ir Aleksandras Lukašenka paskelbė apie bendrą nestrateginių branduolinių ginklų nešėjų „patikrinimą“. Baltarusijos vadovas, grįžęs iš Maskvos, pasakė:

„Ir visi čia jų pokalbiai: o, čia jie dėl kažko, Putinas ten stumia Lukašenką. Ir tada jie sako: gerai, jis blogas, cituoju - apie mane - jis blogas, jis neturi linijų. Tai, ką jie sako, yra visiškai teisinga. Aš toli gražu ne kvailys, bet neturiu jokių linijų.“

[Vokietija] Net 530€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („LANPWR D5“)
2154 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

UDF paklausė eksperto: ko Kremlius siekia artėjančiomis pratybomis, kokį žaidimą žaidžia Lukašenka?

Politikos analitikas, „Mūsų vizijos“ koordinatorius Vadimas Možeiko komentare UDF pažymėjo, kad Baltarusijos lyderio retorika neturės jokios įtakos.

„Strategija „aš kvailas, aš pavojingas, aš neturiu raudonų linijų, neliesk manęs“ yra visiškai suprantama, ne Lukašenka ją sugalvojo, įvairūs politikai naudojasi skirtingais laipsniais. Ir tai gali būti šiek tiek veiksminga. Tarkime, jei Trumpas kažkuo grasina, tuomet jo grasinimais reikia tikėti. Lukašenkos problema yra ta, kad nesvarbu, kokią taktiką jis naudoja, tie, kurie priima sprendimus, supranta, kad jis iš tikrųjų neturi prieigos prie branduolinių ginklų kontrolės“, – sakė Možeiko.

 

Jis pridėjo: „Putinas nepadalijo savo branduolinio lagamino į dvi dalis ir vienos iš jų nedavė Lukašenkai. Todėl Baltarusijos lyderio bandymas pristatyti situaciją taip, kad tai yra jo branduoliniai ginklai, yra nepagrįsta bravūra. O lengvai atpažįstamas blefas negali būti laikomas stipriu argumentu.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(0)
(10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)