„Aplenkėme Vokietiją.“ Putinas skelbia Rusijos tikslą  (1)

„Aplenkėme visą Europą...“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos tikslas – tapti viena iš keturių didžiausių ekonomikų planetoje, savo vizito Kinijoje išvakarėse interviu naujienų agentūrai „Xinhua“ sakė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

„Tuo pačiu metu mums svarbiausia kokybė, visų sferų plėtros efektyvumas, piliečių gerovės augimas“, – pažymėjo V. Putinas.

Anot jo, šiandien Rusija yra viena iš penkių didžiausių pasaulio valstybių pagal perkamosios galios paritetą. Jis pabrėžė, kad kokybiniai pokyčiai ekonomikoje neįmanomi be tvaraus darbo užmokesčio didinimo. Kad tai būtų pasiekta, būtina supažindinti su mokslo pasiekimais ir naujovėmis, taip pat rengti kompetentingus specialistus, sakė V. Putinas.

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video, „TOMSHOO“, „WKERSIY“)
2244 2

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

Apibendrindamas 2023 metų rezultatus V. Putinas sakė, kad „BVP rodikliai rodo, kad pagal perkamosios galios paritetą „aplenkėme visą Europą, bet skaičiuojant vienam gyventojui dar reikia pasistengti“. Jis pavadino Rusijos ekonomikos rezultatus „nuostabiais“.

 

„Atrodo, kad mus smaugia ir gniuždo iš visų pusių, bet pagal ekonomines apimtis tapome pirmi Europoje. Mes aplenkėme Vokietiją. Ir ji užėmė penktąją vietą pasaulyje. Kinija, JAV, Indija, Japonija, Rusija. Pirmoji vieta Europoje“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(24)
(-22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)