[ŽT] „Mes nesiunčiame į Ukrainą.“ Pavojaus signalas Zelenskiui  ()

Pareiškimas buvo interpretuojamas „pernelyg liberaliai“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-16 [ŽT] „Mes nesiunčiame į Ukrainą.“ Pavojaus signalas Zelenskiui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Estijos gynybos ministras Hanno Pevkuras šiandien paneigė informaciją, jog vyksta „rimtos diskusijos“ dėl Europos karių siuntimo į Ukrainą, ir pareiškė, kad šiam pasiūlymui nebuvo pritarta nei Estijoje, nei Europos Sąjungos lygmeniu, šiandien pranešė Estijos žiniasklaida.

Cituodamas Estijos prezidento Alaro Kariso patarėją saugumo klausimais Madisą Rollą, žurnalas „Breaking Defense“ pirmadienį pranešė, kad Estijos vyriausybė dalyvauja rimtose diskusijose dėl galimo karių dislokavimo Ukrainoje.

[Vokietija] Fantastiškos kainos kolonėlė! 100W, 4 garsiakalbiai su galingais žemais, RGB šviesos, milžiniška baterija, BT5.2 ir kt. (Video, „ZEALOT S78“)
2989 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Puikios savybės

Išsamiau

Cituojamas M. Rollas, sakęs, kad būtų idealu, jei tai įvyktų kaip platesnės NATO misijos dalis. Tačiau H. Pevkuras teigė, kad vyriausybė nesileido į konkrečias diskusijas dėl karių siuntimo į Ukrainą.

 

„Čia nieko naujo. Prancūzijai pasiūlius pasvarstyti, ar Europa ir jos sąjungininkės galėtų padėti daugiau, ši mintis buvo minima įvairiuose pokalbiuose, tačiau palaikymo nesulaukė, nes ne visai aišku, kas būtų pasiekta, net ir tarp Ukrainos sąjungininkų“, – sakė H. Pevkuras ir įvertino, kad Madiso Rollo pareiškimas buvo interpretuojamas „pernelyg liberaliai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(1)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()