[ŽT] Situacija kaista. Jis pradeda valymus. „Šalina savo draugą“  ()

Apkaltintas pagal tris baudžiamojo kodekso straipsnius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos parlamento pirmininkas Mahomedas Daudovas paskelbė apie pirmalaikį atsistatydinimą. Šį postą jis užėmė nuo 2015 m., rašo „The Insider“. „Po susitikimo su Čečėnijos Respublikos vadovu Ramzanu Kadyrovu nusprendžiau atsistatydinti iš Čečėnijos Respublikos parlamento pirmininko pareigų“, – paskelbė jis.

Prasidėjus karui Ukrainoje, Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas paskyrė savo draugą Mahomedą Daudovą Respublikinio operatyvinio štabo vadovu bendradarbiavimui su saugumo tarnybomis (Gynybos ministerija, Vidaus reikalų ministerija). M. Daudovas taip pat prižiūri savanorių siuntimą į Ukrainą.

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video, „TOMSHOO“, „WKERSIY“)
2348 2

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

Daudovas nuo 2014 m. yra įtrauktas į Jungtinių Valstijų sankcijų sąrašus dėl dalyvavimo žmogaus teisių pažeidimuose Rusijoje. 2020 m. Daudovui buvo taikomos Jungtinės Karalystės sankcijos dėl žmogaus teisių pažeidimų.2022 m., vykstant Rusijos invazijai į Ukrainą, jam buvo taikomos Lenkijos sankcijos dėl ryšių su asmenimis, remiančiais Rusijos agresiją prieš Ukrainą. 2023 m. balandį Ukrainos saugumo tarnyba nedalyvaujant Daudovui apkaltino jį pagal tris Ukrainos baudžiamojo kodekso straipsnius: bendrininkavimu vykdant agresyvų karą, kėsinimusi pakeisti valstybės sienas ir Rusijos agresijos pateisinimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(3)
(3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: