„Trys spragtelėjimai ir jai galas.“ Kas vyksta  ()

Karinės agresijos ženklas yra šalies teritorijos suteikimas puolimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laisvosios Rusijos forumas surengė tarptautinę konferenciją „Anti-Putininė koalicija. Pergalės ir V. Putino režimo likvidavimo sąlygos“. Konferencija įvyko gegužės 14 d.

Renginio kuluaruose tinklalapio „Charter97.org“ korespondentas uždavė klausimus buvusiam Rusijos Federacijos ministro pirmininko pavaduotojui, Laisvosios Rusijos forumo tarybos nariui Alfredui Kochui.

„Daug rašote apie Ukrainos dronų atakas prieš Rusijos naftos perdirbimo gamyklas. Kuriuo momentu tokios atakos padarys didžiausią žalą Rusijos ekonomikai?“

„Jei ir toliau tęsime tuo pačiu tempu, kaip buvo pradžioje, kai Rusija per mėnesį prarasdavo 5 % perdirbimo pajėgumų, tai, pasiekus kažkur 30-40 % lygį, taps labai reikšminga. Tokios atakos prieš naftos perdirbimo gamyklas gali labai apsunkinti Rusijos karines operacijas.“

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Vaizdo projektoriai, jų ekranai su stovais, portabilūs oro kondicionieriai, jump starteriai ir kompresoriai viename ir kt. (Video)
1887 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Wanbo Mozart1“ - išmanusis 1080P vaizdo projektorius

2) „BlitzWolf BW-VS6“ - 100 colių projektoriaus ekranas su stovu

3) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, su baterija ir įkrovikliu

4) „POPDEER PD-J01“ - 20000mAh, iki 2500A jump starteris

5) „TUERBB T-JA01“ - 16000mAh, iki 2000A jump starteris ir oro kompresorius viename

6) „Enjoy Cool 2380BT“ - portabilus oro kondicionierius

Išsamiau

„Rusija kompensuoja benzino trūkumą Baltarusijos naftos perdirbimo gamyklų sąskaita. Koks bus Ukrainos atsakas?“

„Baltarusija yra tokia pati agresorė kaip ir Rusija. Perskaitykite JT sprendimą, dėl kokių priežasčių šalis laikoma agresore. Ten karinės agresijos ženklas yra teritorijos suteikimas puolimui.“

„Kaip A. Lukašenka reaguos į tokius išpuolius?“

„A. Lukašenka niekaip nereaguos. Jis neturi kariuomenės, rusai išvežė iš sandėlių visą amuniciją. Yra žmonių su ginklais, bet jie neturi kuo šaudyti. Todėl Ukraina galėtų deokupuoti Baltarusiją, kaip sakoma, „trimis spragtelėjimais“. Nežinau, kodėl ji to dar nepadarė.

 

Juk tai labai pagerintų jos padėtį. Užuot stovėjus prie Baltarusijos ir Ukrainos sienos, ar nebūtų geriau stovėti prie Rusijos ir Baltarusijos sienos? Artėjant prie Smolensko, rusai turės tada perkelti savo kariuomenę prie šios sienos. Iš kur ją paims? Turės perkelti iš Ukrainos fronto. Nieko neišleisdama (juk Ukraina jau priversta laikyti karius pasienyje su Baltarusija), šalis gali priversti rusus perkelti kariuomenę.

Beje, Suvalkų koridoriaus tema taip pat būtų uždaryta.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(1)
(44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()