„Jis gyvulys!“ Lavrovas pribloškė (Video)  ()

Delegaciją pavadino „mandagiais žmonėmis“.


S. Lavrovas
S. Lavrovas
© Stop kadras | https://24tv.ua/ru/sergej-lavrov-sravnil-putina-ishakom-vremja-vizita-prezidenta_n2557017

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas susimovė tiesioginiame propagandinio televizijos kanalo eteryje. Atsakydamas į žurnalistų klausimą apie V. Putino kelionę į Kiniją, Rusijos užsienio reikalų ministerijos vadovas palygino Rusijos prezidentą su „asilu“.

Apie tai praneša Rusijos žiniasklaida. Tuo pat metu S. Lavrovas kažkodėl į Kiniją atvykusią Rusijos delegaciją su V. Putinu pavadino „mandagiais žmonėmis“.

Propagandinio televizijos kanalo „Rosija 1“ žurnalistas neoficialioje aplinkoje pasiteiravo V. Putino parankinio Sergejaus Lavrovo apie būsimas Rusijos ir Kinijos lyderių diskusijas. S. Lavrovas atsakė, kad nežino konkrečių temų, kurias prezidentas V. Putinas ir prezidentas Xi Jinpingas aptars asmeninio susitikimo metu.

[Vokietija+Kuponai!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausi rinkos lyderio 3D spausdintuvai, žavintys apžvalgininkus - „nuostabūs! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“, „Creality K1C“)
1826 3

Ypatingai geros kainos

Specialūs kuponai

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausi vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvai

Nuostabūs apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

„Žinai, kaip sakoma Rytuose, svečias yra šeimininko „asiliukas“. Visa programa, žinoma, priklauso nuo malonių Kinijos prezidento ir jo komandos pasiūlymų mūsų prezidentui“, – pasakė S. Lavrovas.

 

Pasak Rusijos ministro, visos Xi ir V. Putino derybų detalės buvo sutartos pagal protokolą, todėl viskas „priklauso nuo šeimininkų“. Be to, S. Lavrovas sakė, kad Rusijos delegacija yra „mandagūs žmonės, ypač svečiuose“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(0)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: