Rusija ruošiasi naujiems konfliktams. Netrukus ten bus karšta  ()

„Kad karas Ukrainoje baigtųsi greičiau.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija nori tęsti karą ir kurstyti naujus konfliktus visame pasaulyje. Būtent šiuo tikslu ji dabar aktyviai plėtoja savo karinį-pramoninį kompleksą.

Tokią nuomonę išreiškė politologas Andrejus Vigirinskis, pažymėdamas, kad šią tendenciją patvirtina Vladimiro Putino retorika. Jis siekia didinti savo įtaką.

Pasak politologo, pastarojo meto V. Putino pareiškimai rodo jo siekį užbaigti aktyvią karo veiksmų Ukrainoje fazę.Tačiau tai nereiškia, kad konfrontacija su Vakarų šalimis apsiribos tik Ukraina.

„Rusai ruošiasi tam, kad ateityje, po 10-15 metų, gali atsirasti keli „karštieji taškai“. Arktis, Vidurinė Azija, Afrika – ten galimi susirėmimai. Kam tada jiems reikia plėtoti karinį-pramoninį kompleksą?“, – pastebėjo Andrejus Vigirinskis.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Vaizdo projektoriai, jų ekranai su stovais, portabilūs oro kondicionieriai, jump starteriai ir kompresoriai viename ir kt. (Video)
1886 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Wanbo Mozart1“ - išmanusis 1080P vaizdo projektorius

2) „BlitzWolf BW-VS6“ - 100 colių projektoriaus ekranas su stovu

3) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, su baterija ir įkrovikliu

4) „POPDEER PD-J01“ - 20000mAh, iki 2500A jump starteris

5) „TUERBB T-JA01“ - 16000mAh, iki 2000A jump starteris ir oro kompresorius viename

6) „Enjoy Cool 2380BT“ - portabilus oro kondicionierius

Išsamiau

Jis taip pat atkreipė dėmesį į tai, ką Kremliaus vadovas pasakė per susitikimą su kariškiais. Tuomet jis sakė, kad būtina didinti karo veiksmų intensyvumą tam, „kad Ukrainos teritorijoje kuo greičiau baigtųsi karas“.

Toliau V. Putinas sakė, kad reikia didinti Rusijos karinio-pramoninio komplekso gaminamos produkcijos gamybą. Pasak jo, tai būtina siekiant užtikrinti tiekimą Rusijai draugiškoms šalims.

Rusija aiškiai supranta, kad jos pradėtas kurti karinis-pramoninis kompleksas ir nemažas kiekis ginklų, kuriuos ji jau išbandė mūšio lauke, yra rimta geopolitinės įtakos formavimo priemonė.

 

Todėl pasibaigus aktyviajai karo Ukrainoje fazei Rusija nori gaminti ir parduoti ginklus kitoms valstybėms. Mainais ji siekia, kad jos palankiai įvertintų jos veiksmus.

Putinas žino, ką daro. Tai pastebima net atsižvelgiant į ekonomikos perkėlimą ant „karinių bėgių“. Ukraina tai daro, kad galėtų apsiginti, o rusai tai daro dėl būsimos konfrontacijos su Vakarais“, – pabrėžė Andrejus Vigirinskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(9)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()