„Tai reiškia revoliuciją.“ Kas atvyko į Kremlių  ()

„Svetimų jie nepriima ir nepripažįsta.“


Kremlius
Kremlius
© joneybrain (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/moscow-kremlin-russia-architecture-2210329/

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-17 „Tai reiškia revoliuciją.“ Kas atvyko į Kremlių  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje vietoj Sergejaus Šoigu paskirtas naujas gynybos ministras – 65 metų ekonomistas Andrejus Belousovas.

Naująjį Rusijos gynybos ministerijos vadovą apibūdino žurnalistas, politikos ir karo apžvalgininkas Dmitrijus Gordonas.

Tai maskvietis, užaugęs garsiausio ekonomisto Remo Belousovo šeimoje. Jau pats vardas Remas daug pasako apie jo tėvą ir senelius, kurie savo sūnų pavadino Remu. Remas (REM) iššifruojama kaip revoliucija, Engelsas, Marksas. Andrejaus Belousovo tėvas yra grynakraujis sovietinis KGB žmogus, nes dirbo su misijomis Vietname ir Laose, tai ir jo sūnelis toks pat. Jis taip pat ekonomistas – sovietinis, kietas, planingas“, – sakė Gordonas. 

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video, „TOMSHOO“, „WKERSIY“)
2224 2

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tada žurnalistas pridūrė, kad 65 metų amžiaus KGB žmogus Belousovas negali pasiūlyti jokių naujų idėjų ir tapti pažangia figūra ekonomikoje. Tai absoliučiai sovietinis žmogus, užaugęs tinkamoje šeimoje. 

„Jis visada ištikimai tarnavo savo šeimininkui, o jis turi tik vieną šeimininką – Putiną. Kiek suprantu, Belousovas Putiną garbina“, – pažymėjo analitikas.

 

„Apskritai tai, kad KGB/FSB vadovauja Rusijai, visiškai suprantama. Ten nepraskris jokia pašalinė musė, tik KGB musė. Stebėtina, bet jei studijuosite Kremliaus vadovų biografijas, visur pamatysite kyšančias KGB ar GRU ausis. Arba pats veikėjas, arba mama, arba tėtis, arba visi kartu, arba senelis, arba močiutė, bet turi būti bent vienas. Svetimų jie nepriima ir nepripažįsta“, – apibendrino Gordonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(84)
(-50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: