[ŽT] „Ištiesti išganymo ranką Europai.“ Rusijos vadovai galutinai išprotėjo. Siūlo kartu smogti JAV  (1)

Europos Sąjunga turėtų užmegzti ryšius su Rusija.


ES
ES
© Archiwum Kancelarii Prezydenta RP (GFDL 1.2 <https://gnu.org/licenses/old-licenses/fdl-1.2.html> or GFDL 1.2 <http://www.gnu.org/licenses/old-licenses/fdl-1.2.html>) | https://commons.wikimedia.org/wi

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Europos Sąjunga turėtų užmegzti ryšius su Rusija ir parodyti „vieningą frontą“ prieš JAV, sakė Dūmos saugumo ir kovos su korupcija komiteto narys Michailas Šeremetas.

„Šiandien europiečiams reikia ne ginčytis, o susivokti ir vėl bandyti tiesti tiltus su suverenia Rusija, bet tik dvipusiu eismu, kad neliktų istorijos nuošalyje. Atėjo laikas palaidoti kirvį ir pristatyti vieningą frontą prieš Amerikos plėtrą pasaulyje“, – „RIA Novosti“ cituoja M. Šeremetą.

[Vokietija+Kuponai!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausi rinkos lyderio 3D spausdintuvai, žavintys apžvalgininkus - „nuostabūs! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“, „Creality K1C“)
1826 3

Ypatingai geros kainos

Specialūs kuponai

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausi vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvai

Nuostabūs apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

Jis mano, kad geri santykiai su Rusija garantuoja Europos valstybių stabilumą ir pigius energijos išteklius. Anot jo, „kažkada apšviesta Europa“ degradavo, o Vašingtonas su ES žiauriai apsijuokė.

 

„Rusija pasirengusi ištiesti išganymo ranką atgailaujančiai Europai ir atverti jai ne tik langą, bet ir plačias duris“, – pridūrė deputatas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(184)
(-168)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)