„Radau Vikipedijoje.“ Rusija jau „surado“ Irano prezidento žūties kaltininkus  ()

Irano prezidento Ebrahimo Raisi žūties fone Rusijos propagandistai tiesiogine prasme bando stumti versiją apie tariamą Ukrainos ir JAV dalyvavimą sraigtasparnio katastrofoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-20 „Radau Vikipedijoje.“ Rusija jau „surado“ Irano prezidento žūties kaltininkus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau atrodo, kad Rusijos propagandistams skirtoje „instrukcijoje“ rekomenduojama nepersistengti, apsiriboti tik užuominomis – rusai patys galės padaryti „teisingas“ išvadas.

Pavyzdžiui, RT vadovė Margarita Simonian nusprendė nubrėžti paraleles tarp Raisi mirties, neseniai įvykusio pasikėsinimo į Kremliui palankų Slovakijos ministrą pirmininką Robertą Fico ir net JAV prezidento Johno  Kennedy (1963 m.) ir Švedijos ministro oirmininkas Olofo Palmės (1986 m.) nužudymus.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, žaidimų kėdės su masažo funkcija, 3D spausdintuvai, lituoklio antgaliai, masažuokliai ir uodų gaudyklės (Video)
3155 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-15

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW08C“ - pripučia SUP irklentė

2) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

3) „Artillery SW X4 Pro“ - 3D spausdintuvas

4) „Drillpro“ - 10 vnt. T12 tipo lituoklio antgalių rinkinys

5) „KONKA A1-8D“ daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis

6) „AGSIVO BG-009“ - uodų lempa-gaudyklė

Išsamiau

Savo ruožtu skandalingasis Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos narys ir Liberalų demokratų partijos lyderis Leonidas Sluckis tęsė šią sąmokslo grandinę įtraukdamas dar vieną grandį.

„Gegužės įvykių serija, įskaitant pasikėsinimus į Saudo Arabijos sosto įpėdinį princą ir Slovakijos ministrą pirmininką, yra tam tikra „tragiškų sutapimų“ grandinės dalis.“

 

Tačiau „politologas“ Sergejus Markovas nejuokavo, sakydamas, kad Vikipedijos straipsnyje apie Irano prezidentą esą yra informacijos, kad sraigtasparnį numušė Ukrainos, JAV ir Izraelio specialiosios tarnybos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(43)
(-32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()