Kol vyko paieškos, Putinas pridėjo į kelnes: buvo sukviesti visi  ()

Ebrahimas Raisi buvo klano, kuris daugiausia dėmesio skyrė ypatingiems santykiams su Rusijos Federacija, lyderis.


Katastrofos vieta
Katastrofos vieta
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=khscqyKNpjI&t=167s

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-21 Kol vyko paieškos, Putinas pridėjo į kelnes: buvo sukviesti visi  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Irano prezidento mirtis yra smūgis Rusijai ir diktatoriui V. Putinui. Ebrahimas Raisi buvo klano, kuris daugiausia dėmesio skyrė ypatingiems santykiams su Rusijos Federacija, lyderis ir rėmė Irano ir Rusijos bendradarbiavimo plėtrą.

Tai pranešė politikos analitikas ir publicistas Vitalijus Portnikovas.

„Ebrahimas Raisi yra ne pirmoji figūra Irano Islamo Respublikos vadovybėje. Šioje šalyje teokratija suformuota taip, kad visus esminius sprendimus priima šalies vadovas ajatola Ali Chamenei, kuris yra režimo įkūrėjo įpėdinis. Tačiau tuo pat metu verta prisiminti, kad prezidentas Ebrahimas Raisi buvo laikomas vienu iš tikrų kandidatų pakeisti šį aukščiausiąjį lyderį“, – sakė Vitalijus Portnikovas.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
3781 7

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jis taip pat pridūrė, kad Ebrahimas Raisi rėmė Irano ir Rusijos bendradarbiavimo plėtrą, o daugelis kitų teokratinės Irano vadovybės atstovų reikalavo pusiausvyros tarp Rusijos, Vakarų ir kitų šalių.

„Būtent Ebrahimas Raisi buvo prezidentas, kuris įtikino aukščiausiąjį lyderį, jog reikia tiekti ginklus Rusijai, kad Ukraina būtų naudojama kaip Irano bandymų poligonas. Turime prisiminti Ebrahimo Raisi indėlį tiekiant šiuos ginklus Vladimiro Putino režimui. Matydamas, kas įvyko su Irano prezidento sraigtasparniu, V. Putinas Kremliuje sušaukė specialų posėdį, kuriame dalyvavo gynybos ministras Andrejus Belousovas, Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius Sergejus Šoigu, Rusijos žvalgybos tarnybų ir atitinkamų departamentų atstovai. Į šį susitikimą pakviestas Irano ambasadorius Maskvoje. Rusijos prezidentas buvo susirūpinęs dėl savo interesų lobisto Teherane praradimo“, – pažymėjo V. Portnikovas.

 

Atskirai jis pabrėžė, kad Ebrahimo Raisi mirtis yra smūgis Vladimiro Putino pozicijoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(107)
(0)
(107)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()