Netikėti įvykiai Rusijoje. Suimami Šoigu generolai. Gerasimovas imasi veiksmų  ()

„Jis tapo pirmąja auka.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-24 Netikėti įvykiai Rusijoje. Suimami Šoigu generolai. Gerasimovas imasi veiksmų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žiniasklaida informuoja apie dar vieno Šoigu generolo suėmimą, kuris įvyko iškart po to, kai pasikeitė Gynybos ministerijos vadovybė. 

Rusijos propagandinis „Telegram“ kanalas „Kremliovskaja tabakerka“ patvirtino jau buvusio 58-osios armijos vado generolo Ivano Popovo atleidimą iš pareigų.

Kiek žinoma, generolas Popovas anksčiau palaikė generolo Teplinskio reikalavimą nedelsiant atstatydinti Sergejų Šoigu ir Rusijos generalinio štabo vadovą Gerasimovą. Kanalo pašnekovai teigia, kad dabartinis Saugumo Tarybos sekretorius, taip pat „amžinasis“ Rusijos generalinio štabo vadovas nepamiršo ir paties Popovo pozicijos. 

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! „Xiaomi“ maršrutizatoriai, lagaminai fotoaparatams, siaurapjūkliai, mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui, gręžimui ir kt.
3553 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Hcalory A04“ - 5-8kW daugiafunkcis dyzelinis oro šildytuvas

2) Vandeniui, smūgiams ir purvui atsparus lagaminas fotoaparatui

3) „Drillpro ML-DC303“ - akumuliatorinis siaurapjūklis

4) „Xiaomi Router AX3000T“ - WiFi 6 maršrutizatorius

5) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

6) „Drillpro HD1627“ - 18V 350Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

Išsamiau

Taip pat cituojami pašnekovo žodžiai: „Gerasimovas yra labai išmintingas generolas, labai išmintingas. Yra informacijos, kad jis perdavė Belousovui labai įdomius aplankus. Kas tiksliai yra tuose aplankuose, kol kas niekas nežino. Tačiau dabar daug kas laukia valymų tarp Rusijos Federacijos generolų. Matyt, Popovas tapo pirmąja auka.“

 

Pasak kito šaltinio, dabar įtampa tvyro ir buvusių Sergejaus Šoigu bendražygių gretose. Jis teigė: „Šoigu buvo per greitai atleistas, dėl to daug žmonių atsidūrė nežinioje, be jokių garantijų.“

Be kita ko, propagandos šaltinio pašnekovai sakė, kad Gerasimovas turi autoritetą kariškių gretose. Be kita ko, taip yra dėl to, kad naujasis Rusijos gynybos ministerijos vadovas yra absoliutus civilis ir neturi supratimo apie karinius reikalus ir tikruosius kariškių poreikius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(5)
(58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()