„To nepadarė net Vokietija. Istorija kartojasi“  (1)

Tikslas paprastas – įbauginti Vakarus.


V. Putinas
V. Putinas
© Kremlin.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80_%D0%9F%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD_(20-06-2021)_(cropped).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keisdamas jūrines sienas su Lietuva ir Suomija, V. Putinas kelia statymus. Tačiau Rusijos laukia pabaiga, ji neištvers karo dviem frontais, rašo „Facebook“ Ukrainos politologas Viktoras Taranas.

V. Putinas pradeda hibridinę agresiją prieš NATO. Rusija nori vienašališkai pakeisti jūrines sienas su Lietuva ir Suomija – „The Moscow Times“. Rusijos gynybos ministerija parengė dokumentą, pagal kurį Rusija dalį akvatorijos rytuose nuo Suomijos įlankos, taip pat prie Kaliningrado srities Baltijsko ir Zelenogradsko miestų ketina paskelbti savo vidaus vandenimis.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Žaidimų pulteliai, išmanieji orų davikliai, 2in1 uodų gaudyklės, planšetės, jump starteriai (Video)
2819 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GameSir T4 Cyclone“ žaidimų pultelis

2) „SONOFF SNZB-02D“ - išmanieji orų davikliai, 2 vnt.

3) „AGSIVO“ - 2in1 uodų gaudyklė

4) „POPDEER PD-J02“ - 23800mAh, iki 3000A jump starteris

5) „POPDEER PD-J03“ - 16000mAh, iki 1500A jump starteris

6) „Alldocube IPlay 50 Pro“ planšetė - 8GB+128GB, tobulas kainos ir kokybės santykis

Išsamiau

40 metų senumo SSRS Ministrų Tarybos nutarimą, reglamentuojantį sienas Baltijos jūroje, Gynybos ministerija siūlo iš dalies „pripažinti negaliojančiu“. Norint tai padaryti, matuojamos geografinės taškų koordinatės, nustatančios bazinių linijų, nuo kurių skaičiuojamas Rusijos Federacijos teritorinės jūros plotis, taip pat gretimos zonos prie kranto ir salų, padėtį.

Ką tai reiškia? Viskas paprasta, Putleris vėl pradeda naudoti savo senąjį žaidimą – didina statymą akistatoje su Vakarais. Jo hibridinė agresija taip pat apima branduolinio karo pratybas ir daugybę kitų agresyvių priemonių.

 

Tikslas paprasta – įbauginti Vakarus, tikintis, kad pastarieji išsigąs ir pasitrauks. Sunku nuspėti NATO šalių reakciją, bet tikimasi, kad tai privers jas visa jėga stoti į akistatą su Rusija.

Rusija nesugebės suvaldyti karo dviem frontais, kaip ir nacistinė Vokietija savo laiku nesugebėjo to padaryti. Istorija vėl kartojasi, todėl Rusija susidurs su ta pačia pabaiga kaip ir naciai. Mes stebime...

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(7)
(128)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)