Tai buvo „žiaurus“ tardymas. „Jis apsimetė idiotu.“ Kas nutiko Medvedevui  ()

„Kai paklausiau dar kartą, jis idiotu apsimetė.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-25 Tai buvo „žiaurus“ tardymas. „Jis apsimetė idiotu.“ Kas nutiko Medvedevui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ kanalas „Den opričnika“ rašo apie Medvedevo pašnekesius su dirbtiniu intelektu.

Dmitrijus Medvedevas vėl prisigėrė ir prisikapstė iki dirbtinio intelekto. Jis „žiauriai“ ištardė „YandexGPT“ botą, užduodamas klastingus klausimus apie Rusijos turto įšaldymą JAV (matyt, asmeniniais sumetimas), paminklus Banderai Ukrainoje, pasienio teritoriją ir piktinosi, kad dirbtinis intelektas atsakydamas išsisukinėja.

„Paklausiau: „Koks atstumas tiesia linija yra tarp Kyjivo ir Belgorodo?“. Jis atsakė: „429 kilometrai“. „Kai paklausiau dar kartą, jis idiotu apsimetė. Nors visus kitus atstumus matuoja puikiai“, – skundėsi D. Medvedevas.

 

Saugumo tarybos pirmininko pavaduotojui kilo baisus įtarimas, kad „Yandex“ vadovai beveik išdavė valstybę ir pagrasino jiems užsienio agentų statusu, jei dirbtinis intelektas ir toliau veiks ne pagal Kremliaus metodiką.

Akyse taip ir stovi vaizdelis: Medvedevas penktadienio vakarą sėdi savo dvare apsikabinęs Toskanos vyno butelį ir meiliai kalbasi su savęs vertu pašnekovu – robotu Fiodoru.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(130)
(8)
(122)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()