Išsiuntė dovaną Putinui. Baisu net pagalvoti, kas dabar bus  (2)

Tai provokuoja Charkivo sunaikinimą.


J. Bidenas ir V. Putinas
J. Bidenas ir V. Putinas
© Official White House Photo by David Lienemann (Atvira licencija) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vice_President_Joe_Biden_greets_Russian_Prime_Minister_Vladimir_Putin.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-27 Išsiuntė dovaną Putinui. Baisu net pagalvoti, kas dabar bus  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Uždraudęs Ukrainai atakuoti taikinius Rusijos Federacijos teritorijoje, JAV prezidentas Joe Bidenas padovanojo Rusijos valdovui Vladimirui Putinui dovaną. Apie tai savo medžiagoje „The Sunday Times“ rašo skiltininkas Dominicas Lawsonas.

Jis primena, kad nepaisant to, kad Baltųjų rūmų vadovas, tvirtindamas, jog padarys „viską, ko reikia“, kad paremtų Ukrainos bandymą atremti V. Putino armiją, atsisako leisti Kyjivui naudoti amerikiečių ginklus Rusijos teritorijoje ar virš jos.

„Ši politika ukrainiečiams tapo lemtinga. Rusijos kariai naikina Charkivą, o jei dar labiau pasieks teritorinį pranašumą, antrąjį Ukrainos miestą pasieks savo artilerija. Prasidės visiškas naikinimas, tačiau Ukrainai vis dar neleidžiama naudoti JAV ginklų sistemų atakuoti RF sandėlius ir bazes“, – teigia autorius.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, kavos aparatai, belaidžiai siurbliai, išmanūs multimetrai, 3D spausdintuvai ir kt. (Video)
3451 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ILIFE H70 Plus“ - belaidis dulkių siurblys

2) „Artillery Sidewinder X3 Pro“ - ypatingai geros kainos 2024-ų metų 3D spausdintuvas

3) „Drillpro“ - 18V 520Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

4) „BLITZHOME BH-CM1503“ - aukščiausios kokybės kavos aparatas

5) „ANENG 683“ - išmanusis multimetras

6) „FunWater“ - pripučia SUP irklentė

Išsamiau

Anot jo, esmė ne tik tame, kad Vašingtonas reikalauja iš Kyjivo garantijų, jog Vakarų tiekiami ginklai nebūtų naudojami pačioje Rusijoje: daugumoje šių modernių sistemų yra „geotvoros“. Tai reiškia, kad ginklo GPS gali būti užprogramuotas taip, kad jis neveiktų konkrečioje geografinėje vietovėje – šiuo atveju Rusijos teritorijoje.

 

„Nesudarant Ukrainai galimybės nusitaikyti į Charkivo – ir apskritai Ukrainos infrastruktūros atakos šaltinį – pažeidžiamas net aiškus JAV politikos tikslas, kad tarp Maskvos ir Kyjivo būtų sudaryta kažkokia derybinė taikos sutartis. V. Putinas ne tik nesidomi jokiu susitarimu, pagal kurį Ukraina liktų visiškai suverene: vienintelis dalykas, kuris paskatintų agresorių derėtis, yra mintis, kad jis iš tikrųjų gali būti nugalėtas kariniu būdu arba bent jau nepasiektų to, ko nori teroru ir bombardavimais“, – rašo D. Lawsonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(22)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)