Susitikimas „prie ilgo stalo“. Rusija „priklauso“ Ukrainai (Video)  (1)

V. Putinas pademonstravo savo imperines idėjas.


O. Scholzas
O. Scholzas
© Ministry of the Presidency. Government of Spain (Atvira licencija) |https://commons.wikimedia.org/wiki/File:S%C3%A1nchez_se_reuni%C3%B3_con_el_nuevo_canciller_alem%C3%A1n_Olaf_Scholz_en_La_Moncloa_202

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas nepripažįsta nepriklausomos Ukrainos egzistavimo, laikydamas ją savo imperijos teritorija.

Tai pareiškė Vokietijos kancleris Olafas Scholzas Demokratijos festivalyje, praneša „Ukrinform“.

Vokietijos kancleris kalbėjo apie susitikimą Kremliuje su V. Putinu 2022 metų vasarį, likus kelioms dienoms iki plataus masto invazijos pradžios. Tai tas pats susitikimas „prie ilgo stalo“, jis truko 4 valandas.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 80€ fantastiškas 2in1 suvirinimo aparatas! Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
4320 9

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Anot O. Scholzo, V. Putinas pademonstravo savo imperines idėjas, kad sienas galima keisti neatsižvelgiant į tarptautinę teisę, naudojant „stipriųjų įstatymą“. Diktatorius taip pat bandė įrodyti, kad Baltarusija ir Ukraina neva „yra Rusijos dalis“ ir kad Aleksandras Lukašenka „tai suprato ir neturi iliuzijų“.

 

V. Putinas taip pat skundėsi dėl Ukrainos siekio tapti NATO nare, o O. Scholzas sakė, kad apie tai bus nekalbama dar mažiausiai 30 metų. Galiausiai Kremliaus tironas atvirai pavadino Ukrainos valdžią „naciais“.

O. Scholzas tokius pareiškimus pavadino absurdiškais ir gėdingais, pažymėdamas, kad Ukrainoje prezidentu buvo išrinktas žydas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(1)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)