Taikinys – Baltijos šalys. Įtraukiami visi  ()

Tai primityvu, nešvanku ir tiesiog dvelkia vulgarumu.


V. Putinas ir A. Lukašenka
V. Putinas ir A. Lukašenka
© Kremlin.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Putin-Lukashenko_meeting_(2022-06-25)_01.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-28 Taikinys – Baltijos šalys. Įtraukiami visi  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Klausiate, kuo čia dėti plūdurai? Rusija atsidūrė sekliuose idėjų vandenyse grasindama savo kaimynams. Dabar rusai jau patys pradėjo perkelti jūros sienos ribas. O jeigu pabandyti? Branduoliniais ginklais jau grasino. Tokių daiktų arsenalas vis dar įvaro siaubą, bet ne rusiškoje jų versijoje. Ten pasaka apie berniukus ir vilką jau seniai įgyvendinta. V. Putinas šaukė ir šaukė: „Visas pasaulis virs griuvėsiais“, ir nieko neįvyko. Būtent viešai šalies lyderis mėgsta sakyti, kad „mes eisime į dangų, o jie mirs“. Su tokiu portfeliu tai tik į pragarą, o pats V. Putinas neskuba ten patekti. Gyvenimas žemėje yra gana patenkinamas. Sėdėk savo soste, įsitaisyk rūmuose Gelendžike, spjaudydamas į Ukrainą, kol tave nuveš į Hagą pagal arešto orderį, rašo Sergejus Romanovas „planeta.press“.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 130€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2 ir kt. („SkyEcho FreeONE Pro“)
3265

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Jūs vis tiek galite dulkinti savo bojarus, kaip sako Aleksandras Lukašenka. Beje, apie jį. Baltarusijos diktatorius dabar yra pilnavertis atsarginis šokėjas, sakydamas branduolinį „labas“ kolektyviniams Vakarams. Kai tokie grasinimai ateina tik iš Rusijos, poveikis nebe toks. Reikia stereo režimo. Tačiau diktatorius nėra linkęs mirti nuo atsakomųjų smūgių. Todėl V. Putinas turi skristi į Minską, o ne priimti baltarusių vadą savo namuose. Negana to, naujai paskirtą gynybos ministrą A. Belousovą, kurio pavardė taip dera su kelionės tikslu, tempti į apžiūrą Baltarusijoje.

Tačiau to neužtenka. Į Baltarusiją buvo išsiųstas ir pabėgusio Ukrainos eksprezidento Viktoro Janukovyčiaus lėktuvas. Tas, kuris yra „gyvas ir teisėtas“. V. Janukovyčius, ne lėktuvas. Nors nežinoma, ar laineryje iš tikrųjų buvo sugėdinto Ukrainos politiko kūnas.

 

Su tokia kvaila kompanija galima išgąsdinti Europą. Tai primityvu, nešvanku ir tiesiog dvelkia vulgarumu. Norint gauti didesnį efektą, galima įtraukti net A. Lukašenką ar Steveną Seagalą. Viską apimantis gąsdinimas jau nebeveikia.

Diktatoriai daugiausia dėmesio skyrė Baltijos šalių, taip pat neseniai į NATO įstojusios Suomijos, bauginimui.

Atsiranda tokia paprasta kaip kamštis tendencija. Reguliariai priminti Vakarų kaimynams apie savo teritorinius norus. Netgi galima žaisti žaidimą „parašė ir ištrynė“. Iš naujo interpretuoti seną M. Bulgakovo „rankraščiai nedega“ teiginį kaip „ekrano kopijas“.

 

Nors viskas prasidėjo „vienašališkai pakeiskime sienas“. Kažkas panašaus į „mūsų mokslininkai pakeis Žemės magnetinį lauką“, kaip sakė nepamirštamas, bet mažiau gyvas V. Žirinovskis.

Baltijos šalys kartu su Suomija dar ilgai patirs nemalonių pojūčių iš kaimynystės su Rusija ir prie jos prisijungusios Baltarusijos. Jos tai ištvers, bet „sąjungininkai“ ir toliau pus bendrame diktatoriškame santykyje, nesvarbu, kiek kovinių galvučių bus perkelta į A. Lukašenkos žemę.

Ir visos Rusijos pretenzijos, nepaisant visos hibridinės niekšybės, baigiasi tik Estijos sienos pakrante. Rusai neplauks už plūdurų. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(160)
(36)
(124)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()