Įvykiai pasisuko netikėta linkme. Prasidėjo „zrada“ tarp FSB  ()

FSB pareigūnai ir anksčiau žudė, būdami neblaivūs.


FSB
FSB
© RIA Novosti archive, image #846846/Andrey Stenin/CC-BY-SA 3.0, CC BY-SA 3.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:RIAN_archive_846846_Dozens_killed_in_Domodedovo_airport_blast.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalmukijoje FSB pareigūnas nušovė savo kolegą, kartu vartojusį alkoholį, praneša ASTRA. Incidentas įvyko gegužės 28 d.

Anot leidinio, Kalmukijos Černozemelsko rajono FSB operatyvinis darbuotojas Baatras Boltyrovas gerdamas susiginčijo su savo sugėrovu, FSB pareigūnu Elistoje Aleksandru Badmajevu. Ginčo metu B. Boltyrovas griebė karabiną ir atidengė ugnį į savo draugą. A. Badmajevas nuo patirtų sužalojimų mirė vietoje.

Dėl šio įvykio iškelta baudžiamoji byla dėl nužudymo. Kaltininkas sulaikytas.

[Kuponas+Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2828

Ypatingai geros kainos

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

FSB pareigūnai ir anksčiau žudė būdami neblaivūs. Pavyzdžiui, 2018 metų balandį Federalinės saugumo tarnybos majoras Pavelas Sterliagovas ir jo kolega, būdami komandiruotėje Elbruso regione Kabardino-Balkarijoje, užpuolė vietos gyventoją, taksi vairuotoją Chusejų Makitovą, kuris atsisakė juos pavežti. Abu apsaugos pareigūnai buvo gana girti. Dėl to P. Sterliagovas peiliu dūrė Ch. Makitovui apie 10 kartų, nuo ko auka mirė.

 

2012 metais Šiaurės Kaukazo apygardos karo teismas FSB pareigūną Viačeslavą Efimenko nuteisė 12 metų laisvės atėmimo griežto režimo kolonijoje. Prieš tai tyrimo metu buvo nustatyta, kad 2011 metų gruodį neblaivus V. Efimenko pamanė, kad du jo kolegos tarėsi, kaip jam pakenkti, o po to vyras į juos atidengė ugnį. Dėl to viena aukų mirė, antroji sužalojimų išvengė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(6)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()