Gresia „terminas“. Prisišnekėjo. Kas bus Peskovui  ()

„Jie visais įmanomais būdais provokuoja Ukrainą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas pareiškė, kad Rusijos karas prieš Ukrainą yra „beprasmis“. Kaip visada, dėl to, kad jis nesibaigė, jis kaltina NATO ir Vakarų šalis.

Putino pranešėjas tai pasakė gegužės 30 dieną per spaudos konferenciją, praneša Rusijos leidinys „Meduza“. Peskovas taip pat nerimauja, kad sąjungininkai vienas po kito susitaria dėl Ukrainos sprendimo panaudoti savo ginklus Rusijos Federacijos teritorijoje.

Kaip sako V. Putino spaudos sekretorius, NATO valstybės narės, JAV, Vokietija ir kitos valstybės pastarosiomis dienomis žengia link naujo didėjančios įtampos taško. Jis jų pareiškimus apie ginklų panaudojimą prieš Rusijos karinius objektus vadina „karingais“ ir pabrėžia, kad Ukrainos sąjungininkai, atrodo, sąmoningai eskaluoja situaciją.

„Jie visais įmanomais būdais provokuoja Ukrainą, kad tęstų šį beprasmį karą – karą tiesiogine ir perkeltine prasme, ir tai galiausiai turės savo žalingas pasekmes tų šalių, kurios pasuko įtampos eskalavimo keliu, interesams“, – sakė Dmitrijus Peskovas.

 

Į Peskovo žodžius sureagavo komentatoriai internete. Peskovą jie pavadino „pamišusiu“, teigdami, kad jis prisišnekėjo „keliems terminams“: visų pirma, karą jis pavadino „karu“, antra, Putino invaziją pavadino „beprasmiška“. Jie teigė, kad Putino spaudos sekretorius turi atsakyti už savo žodžius, nes jo pareiškimai patenka į Rusijos armijos „klastočių įstatymą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(0)
(39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: