„Ne tik nafta.“ Skelbiamas antras skausmingas taškas  (1)

„Visa tai – triukšmas.“



© Лекторий Dостоевский (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=p2DIG2miS4I&t=1199s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ne tik nafta. Ukraina ir toliau kelia rūpesčių rusams. Labai gerą efektą duoda ne tik smūgiai priešo naftos perdirbimo gamykloms – Kremlius nerimauja ir dėl pataikymo į kitus objektus.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, karo ekspertas Petro Černikas komentare „24 kanalui“ išreiškė nuomonę, kad informacija apie JAV „susirūpinimą“ dėl atakų prieš Rusijos išankstinio perspėjimo sistemas yra informacinis triukšmas.

Atakų prieš Rusijos branduolinius radarus pasekmės

[Vokietija] Beprotiškas pasiūlymas! Tik 28€ už akumuliatorinį pjūklą su 2 baterijomis. Ribotas kiekis
3444 2

Ypatingai žema kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Su dviem baterijomis ir įkrovikliu

Ribotas kiekis

Išsamiau

Černikas pažymėjo, kad jis nerado patvirtinimo, kad koks nors aukštas JAV pareigūnas, ypač iš Valstybės departamento ar Pentagono, būtų paskelbęs tokią informaciją. Tai, kad JAV tariamai susirūpinę tokiais Ukrainos smūgiais, parašė tik „The Washington Post“, remdamasis kažkokiu šaltiniu.

Jo nuomone, jei amerikiečiai būtų tikrai nepatenkinti, Antony Blinkenas arba jungtinių štabo komitetų vadovas išeitų ir pasakytų, kad to negalima padaryti. Todėl, anot jo, visa tai – triukšmas. Ir kyla didžiulis įtarimas, kad priešas meta jam reikalingą informaciją.

 

„Tai reiškia, kad radome antrą labiausiai priešui labai skausmingą tašką po naftos perdirbimo pramonės“, – sakė atsargos pulkininkas. Todėl, pabrėžė karo ekspertas, šis darbas turi būti tęsiamas.

Kodėl JAV reagavo į atakas prieš Rusijos naftos perdirbimo gamyklas?

Atsargos pulkininkas pažymėjo, kad buvo tam tikra oficiali JAV pozicija dėl susirūpinimo dėl atakų prieš Rusijos naftos perdirbimo gamyklas.

Jis teigia, kad, prasidėjus šioms atakoms, greičiausiai rusai ėmė šantažuoti amerikiečius dujotiekiu Kaspijos jūroje, kuris eina iš Vakarų Kazachstano į Novorosijsko uostus. Didžiąją jo akcijų dalį valdo dvi JAV bendrovės. Vien pernai iš šios naftos jos uždirbo daugiau nei 600 milijardų dolerių.

 

Todėl, jo nuomone, buvo kažkoks „slaptas šokis“

„Tačiau, atsižvelgiant į tai, kad ši tema nutilo, amerikiečiai rado rusams argumentų, kad jie neturėtų jų šantažuoti. Tai reiškia, kad galime ir toliau deginti priešo naftos pramonės kompleksą“, – sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(216)
(4)
(212)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)