„Jie buvo nužudyti prieš prasidedant kovoms“  (1)

„Atvyks kaip Putino ugniagesys.“



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baabaras, žinomas Mongolijos politikas, rašytojas, istorikas ir buvęs finansų ministras, paskelbė straipsnį apie Lukašenkos vizitą.

„Kruvinasis mėsininkas Lukašenka atvyks kaip Putino ugniagesys. Putinas atvyks į Mongoliją švęsti didvyriškos pergalės Chalchin Golo slėnyje 85-ąsias metines. Sovietų specialistai atvykę į Mongoliją taisyti paminklų, pastatytų sovietinės kolonizacijos metu ir sunykusių, ruošiasi prezidento vizitui. Tiesą sakant, 1937 m. sovietų 57-oji armija nelegaliai įžengė į Mongoliją, naudodama jos teritoriją kaip karinių operacijų su Japonija poligoną. Tam pasipriešinę mongolų lyderiai buvo nužudyti prieš prasidedant kovoms.

[EU+Kuponai] Naujausių „KTC“ žaidimų monitorių premjera. Aukščiausia klasė už juokingas kainas. Ribotas kiekis
2007 3

„KTC“ naujosios serijos išpardavimas

Specialūs kuponai

Galioja iki 2024-06-11

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

1) „KTC H27P22S“ - 27 colių, 4K, 160Hz žaidimų monitorius

2) „KTC H27T22“ - 27 colių, QHD, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

3) „KTC G27P6“ - 27 colių, LG OLED, QHD, 240Hz

Išsamiau

Šis Putino vizitas Mongolijoje neturi nieko bendra su Chalchin Golu. Juo siekiama pasityčioti iš Romos sutarties, parodant prie sutarties prisijungusių šalių nesugebėjimą jai prieštarauti. Putinas neturi kitos šalies, išskyrus Mongoliją, kurią galėtų taip demonstratyviai pažeminti. Prieš penkerius metus jis taip pat prisidengė Chalchin Golu, atvyko ir išleido 10 milijonų dolerių bei sukrėtė visą Mongolijos visuomenę. Mes, žmonės, esame pasirengę besąlygiškai priimti bet kokią naudą, negalvodami apie pasekmes“, – rašoma garsaus Mongolijos politiko ir rašytojo straipsnyje.

 

Buvęs Mongolijos prezidentas Cachjagijnas Elbegdoržas padarė atvirą pareiškimą dėl apsišaukėlio Baltarusijos vadovo Aleksandro Lukašenkos vizito šalyje ir pareiškė, kad Baltarusijos diktatoriui „gresia areštas Ulan Batore“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(0)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: