„Ulan batore Lukašenkai gresia areštas. Būkite pasirengę.“ Tai bus sensacija (Foto)  (1)

„Įvykdys savo teisinius įsipareigojimus tarptautinei bendruomenei.“



© @Ekrano kopija

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-03 „Ulan batore Lukašenkai gresia areštas. Būkite pasirengę.“ Tai bus sensacija (Foto)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Mongolijos prezidentas Cachjagijnas Elbegdoržas padarė atvirą pareiškimą dėl apsišaukėlio Baltarusijos vadovo Aleksandro Lukašenkos vizito šalyje ir pareiškė, kad Baltarusijos diktatoriui „gresia areštas Ulan Batore“.

Politikas socialiniame tinkle X paskelbė atitinkamą įrašą.

[Vokietija] Beprotiškas pasiūlymas! Tik 28€ už akumuliatorinį pjūklą su 2 baterijomis. Ribotas kiekis
3472 2

Ypatingai žema kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Su dviem baterijomis ir įkrovikliu

Ribotas kiekis

Išsamiau

Cachjagijnas pažymėjo, kad nepripažinto Baltarusijos prezidento vizitas į Mongoliją yra susijęs su bandymais prastumti Kremliaus projektą ir padaryti Ulan Batorą visateisiu Šanchajaus bendradarbiavimo organizacijos nariu, taip pat apkaltino dabartinį Mongolijos vyriausybės vadovą Luvsannamsrain Oyun-Erdene apie „beviltišką bandymą išlaikyti valdžią“ artėjančių parlamento rinkimų, kurie įvyks šių metų birželį, fone.

 

„Nėra jokio atsitiktinumo“, – rašė buvęs prezidentas.

Cachjagijnas atkreipė dėmesį į Lukašenkos nusikaltimus žmoniškumui Baltarusijoje ir priminė, kad Mongolija yra Romos statuto šalis, šalis turi atstovaujantį teisėją Tarptautiniame baudžiamajame teisme.

„Ulan batore Lukašenkai gresia areštas. Būkite pasirengę“, – sakė politikas ir išreiškė viltį, kad Mongolija „įvykdys savo teisinius įsipareigojimus tarptautinei bendruomenei“.

 

Anksčiau Mongolijos prezidentas Cachjagijnas Elbegdoržas išjuokė Rusijos užsienio reikalų ministerijos pranešėją Mariją Zacharovą, kuri sureagavo į jo pokštą su Mongolų imperijos žemėlapiu bei palaikė Ukrainą, kovojančią ne tik už savo šalį, bet ir už Europos ateitį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(133)
(3)
(130)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)