Amžius daro savo. Putinas padarė didžiausią klaidą  ()

Putinas ištrynė ribas tarp realybės suvokimo ir to, kuo tiki.



© Presidential Executive Office of Russia (CC BY 4.0) | https://commons.m.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_%282022-08-31%29_02.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas Rusijos valdžioje jau yra labai ilgai. Kiekvienas viešas kreipimasis parodo, kad jo fizinė ir psichologinė savijauta nėra pati geriausia. Kremliaus diktatorius kalba nesąmones, kuriomis tiki, o aplinkiniai bijo jam sakyti tiesą.

Buvęs KGB pareigūnas Sergejus Žirnovas „24 kanalui“ sakė, kad Putinas gyvena savo pasaulyje, kur realybė yra visiškai kitokia. Jo nuomone, tai tinka diktatoriui.

Žirnovas pažymėjo, kad Kremliaus diktatoriui jau beveik 72 metai, tačiau jis bando parodyti visuomenei, kad yra sveikas ir veiklus.

„Tačiau suprantame, kad tokio amžiaus žmogus pasensta, todėl dažnai šneka nesąmones“, – pabrėžė buvęs KGB karininkas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 5,52€! Puikūs šakotuvai, multimetrai, uodų lempos-gaudyklės, „Lenovo“ planšetės, robotai siurbliai ir kt. (Video)
3837 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ANENG A3010“ - labai funkionalus multimetras

2) „Bakeey“ - 6in1 daugiafunkcis šakotuvas

3) „AGSIVO“ - belaidė uodų lempa-gaudyklė

4) „Lenovo Tab K10 Pro“ - 4+64GB, Android 12 planšetė, globali versija

5) „Ultenic TS1“ - 2in1 robotas siurblys su atliekų dėžute

6) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

Išsamiau

Žirnovas sako, kad Putinas patikėjo savo melu, kuris nuolatos transliuojamas per Rusijos propagandos kanalus. Jam visiškai patogu su tuo gyventi.

„Tai pats baisiausias melas. Kai šnipai mokomi, jiems sakoma, kad svarbiausia atskirti savo melą nuo tiesos. To buvo išmokytas ir Putinas. Tai yra profesionalaus šnipo būtinybė. Tačiau jei tam tikrame etape žmogus patiki tuo, apie ką meluoja, jam nedelsiant reikia kvalifikuotos pagalbos psichiatrinėje ligoninėje“, – pažymėjo jis.

 

Anot buvusio KGB karininko, Putinas ištrynė ribas tarp realybės suvokimo ir to, kuo tiki. Savo prezidentavimo Rusijoje pradžioje jis tiesiog melavo ir žinojo, kad tai daro, tačiau laikui bėgant nustojo skirti melą nuo tiesos.

„Kai jis išeina ir sako, kad Ukraina užpuolė Rusiją, jis tuo tiki. Aplink jį nėra normalių žmonių, kurie jam pasakytų, kad tai ne Ukrainos tankai Rusijos teritorijoje, o priešingai“, – pabrėžė Žirnovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(117)
(3)
(114)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: