Po to, kai sprendimas bus priimtas, Zelenskis perduos dokumentus Kremliui susipažinti  ()

V. Zelenskis abejoja, ar pavyks išspręsti visas problemas.


V. Zelenskis Lisabonoje
V. Zelenskis Lisabonoje
© Stop kadras | https://www.facebook.com/zelenskyy.official/videos/852271026743210/

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-05 Po to, kai sprendimas bus priimtas, Zelenskis perduos dokumentus Kremliui susipažinti  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viršūnių susitikime bus aptariami pagrindiniai Taikos formulės punktai, po to dokumentai bus perduoti Rusijai.

Lisabonoje V. Zelenskis paskelbė, kad pasaulio Taikos viršūnių susitikime bus aptariami trys pagrindiniai klausimai: branduolinis ir maisto produktų saugumas, taip pat tremtinių ir kalinių grąžinimas.

„Pirmiausia norėjome rasti taškus, kurie neatskiria mūsų nuo pasaulio ir net nuo tų šalių, kurios balansuoja ar visiškai nepalaiko Ukrainos. Mums labai svarbu pasikliauti tik JT Chartija“, – sakė prezidentas.

[Vokietija] „Fantastiška Android planšetė!“ Apžvalgininkas sužavėtas. Didžiulis 12,1 colių 2,5K ekranas, 8+256GB, Snapdragon 6 Gen 1 ir kt. Ribotas kiekis (Video, „HONOR Pad 9“)
2439 2

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Maksimali kokybė

Puikūs apžvalgininko vertinimai

Išsamiau

V. Zelenskis pabrėžė, kad viršūnių susitikime bus svarstomi svarbūs klausimai, įskaitant vaikų grąžinimą, branduolinį saugumą ir atakas prieš Ukrainos energetiką, tačiau abejoja, ar pavyks išspręsti visas problemas. „Tai atskiras klausimas. Nesu tikras, ar pavyks tai išspręsti laiku“, – pridūrė jis.

Prezidentas įsitikinęs, kad taikos siekiančios šalys yra vieningos trijų Taikos formulės punktų atžvilgiu. Jis išreiškė poreikį kažką pradėti, siekiant pritraukti pasaulio daugumą: „Kas bus po to? Techniniu lygmeniu mūsų lyderių atstovai, visų valstybių atstovai jau detaliai dirbs prie kiekvieno iš šių punktų“.

 

Judėjimo į priekį procesas bus panašus į grūdų iniciatyvą. V. Zelenskis prisiminė, kad kartu su prezidentu R. T. Erdoganu ir JT generaliniu sekretoriumi A. Guterresu buvo parengtos grūdų koridoriaus detalės, kurios vėliau perduotos Rusijos Federacijos atstovams. Jis taip pat pažymėjo, kad Rusijos pasitraukimas iš šios iniciatyvos buvo susitarimo ne su Ukraina, o su tarptautine bendruomene pažeidimas, pabrėždamas, kad tai yra svarbus Rusijos įsipareigojimų nevykdymo pavyzdys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(0)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()