„Tai skirta Ukrainos oligarchams.“ Pradedama blokada  ()

Lenkijos ūkininkai blokuoja kelią.


Lenkijos ūkininkų blokada
Lenkijos ūkininkų blokada
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=qcDe8weFxFE&t=67s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reikalaudami sustabdyti kelių tiesimo darbus, Lenkijos ūkininkai pradėjo blokuoti greitkelį prie Ukrainos sienos.

Jie protestuoja prieš naujo kelio į Žuravicą tiesimą, kuriuo siekiama užtikrinti geresnį susisiekimą su nacionaliniu keliu DK 77, šiuo metu vieninteliu privažiavimo keliu prie Žuravicos terminalo. Terminalas aptarnauja krovinius, gabenamus geležinkeliu į Ukrainą ir iš jos, įskaitant žemės ūkio produkciją. Numatoma, kad blokada truks iki birželio 30 d.

Kaip rašo „European Pravda“, protestuotojai įrodinėja, kad dėl kelio tiesimo nebuvo susitarta su žemės savininkais.

[Vokietija] „Fantastiška Android planšetė!“ Apžvalgininkas sužavėtas. Didžiulis 12,1 colių 2,5K ekranas, 8+256GB, Snapdragon 6 Gen 1 ir kt. Ribotas kiekis (Video, „HONOR Pad 9“)
2482 2

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Maksimali kokybė

Puikūs apžvalgininko vertinimai

Išsamiau

„Reikalaujame sustabdyti kelių tiesimo darbus, nes ši vietovė šiuo metu yra labai vertinga žemės ūkio požiūriu... Tai trukdys ūkininkams dirbti, atims vertingus laukus, taip pat trukdys gyventojų judėjimui“, – sakė protesto dalyviai.

„Niekas su mumis nesikonsultavo. Įtariame, kad ši investicija bus skirta oligarchams iš Ukrainos ir tarnaus jiems, o ne mums, Pakarpatės ūkininkams ir vietiniams gyventojams“, – sakė Romanas Kondratjevas.

 

Streikuotojai leidžia per valandą važiuoti penkiems automobiliais, išskyrus autobusus, mikroautobusus ir maistą gabenančius sunkvežimius. Jie reikalauja derybų su investuotoju ir kelio trasos pakeitimo.

Nuo birželio 4 d. Lenkijos protestuotojai blokuoja sunkvežimių išvažiavimą iš Ukrainos Rava Ruskos-Hrebenne sienos kirtimo punkte. Paskutinė blokada prie sienos baigėsi balandžio pabaigoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(9)
(-4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()