„Joe Bideno būklė sparčiai blogėja.“ Kas nutiko  (1)

Kartais Amerikos prezidentas negali vadovauti posėdžiams ir pamiršta savo politikos detales.


J. Bidenas
J. Bidenas
© The White House, CC BY 3.0 US | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Portrait_of_United_States_President_Joe_Biden.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai 81 metų Joe Bidenas sausio mėnesį susitiko su Kongreso lyderiais aptarti susitarimo dėl Ukrainos finansavimo, jis periodiškai kalbėjo taip tyliai, kad susitikimo dalyviai jį vos girdėjo, sakė šaltiniai. Jis taip pat perskaitė „akivaizdžias išvadas“ iš popieriaus lapo, ilgam stabtelėjo ir kartais užsimerkdavo, todėl susirinkusieji pagalvojo, ar prezidentas neužmigo, rašoma straipsnyje.

Apie tai „The Wall Street Journal“ papasakojo daugiau nei 45 J. Bidenui artimi šaltiniai.

[Vokietija] „Fantastiška Android planšetė!“ Apžvalgininkas sužavėtas. Didžiulis 12,1 colių 2,5K ekranas, 8+256GB, Snapdragon 6 Gen 1 ir kt. Ribotas kiekis (Video, „HONOR Pad 9“)
2474 2

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Maksimali kokybė

Puikūs apžvalgininko vertinimai

Išsamiau

2024 m. vasarį JAV prezidentas asmeniškai kalbėjosi su Atstovų Rūmų pirmininku Mike'u Johnsonu. Pokalbis palietė politikos pokyčius J. Bideno administracijoje. Po susitikimo su prezidentu M. Johnsonas tariamai susirūpino, kad „J. Bidenas pamiršo savo paties politikos detales“, WSJ sakė šeši su situacija susipažinę žmonės.

Laikraštis pažymi, kad didžiąją savo karjeros dalį J. Bidenas „mėgavosi įgudusio derybininko“ ir teisės eksperto reputacija, tačiau per pastaruosius metus ši reputacija sumenko. Be to, tarp daugiau nei 45 leidinio apklaustų politikų J. Bideną dažniausiai kritikavo respublikonai.

 

Baltųjų rūmų atstovas Andrew Batesas J. Bidenui pateiktus kaltinimus pavadino „melagingais ir politiškai motyvuotais“, pažymėdamas, kad prezidentas turi aštrų protą ir aiškią sąmonę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(0)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: